ANYA LESZEK!
Másfél év hiába való próbálkozás után, már teljesen lemondtam arról, hogy a közeljövőben teherbe eshetek természetes úton. Mivel volt az utóbbi időben mire nézni, tele voltunk tervekkel, így nem is gondoltuk volna, hogy a csoda pont most fog megtörténni.

Már jó pár napja görcsölgetett a hasam. Mivel januártól nagy diétába kezdtem, és sikerült is leadni egy pár kilót, így annak tudtam be, biztos a hormonok, elkezdett rendeződni a menstruációm (korábbi posztban már említettem, hogy eddig nem volt rendszeres). Igen ám, de eltelt két hét, és a hasam továbbra is be-be görcsölt, de csak nem akart megjönni.
Egyik délután pont ebédeltünk, amikor rosszul lettem, leszakadt rólam a víz, hirtelen hányingerem lett és az étvágyam is elment.
Még akkor sem gondoltam a terhességre, de csak vettünk egy tesztet. Mikor hazaértünk, alig tudtam pisilni, de mivel nagyon kíváncsi voltam, csak megcsináltam az egyiket....nem hittem a szememnek, amikor megjelent a két csík:
POZITÍV lett a teszt :)
Másnap reggel még kettőt csináltam, és azok is pozitívak lettek. Nem tudom nektek leírni azt a mérhetetlen boldogságot, amit akkor éreztem - éreztünk. Csodálatos érzés volt! :)
Azt hiszem, innen már nincs visszaút, indul a kaland:
SZÜLŐK LESZÜNK!!! :)

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.