HOGYAN TOVÁBB?

Ilyenkor sok nő megijed, most hogyan tovább!? Köztük én is. Bár így utólag visszagondolva, nem is tudom mitől féltem, hiszen a terhesség alatt vannak ettől kellemetlenebb dolgok és helyzetek is szerintem. Ráírtam a nőgyógyászomra, hogy mi a helyzet, következő hét hétfőn fogadott is. Nagy izgalommal indultam el, sok minden kavargott a fejemben. Ott van e még, egyedül van e, jól van e, méhen belüli e....ááááá inkább nem is sorolom tovább mert a végén még beparáztatok itt valakit. :) Magán rendelőbe mentem, így nem kellett szinte egyáltalán várnom. Kezdődött az egész egy ultrahanggal. Úristen, a könnyem csordult ki, amikor megláttam a kis fekete pontot, a kisbabánkat, aki még annyira apró, és törékeny volt, hogy a mai napig könnybe lábad a szemem ha erre gondolok. Már 5 hetes terhes voltam, és hálaistennek, minden rendben volt vele. :) A doktornő nagyon kedves volt, nagyon pozitív. Megmondta, hogy ez a baba, egy csoda! És tényleg, nekünk a legnagyobb csoda! Három hét múlva kellett visszamennem kontrollra, oda már Tóni is elkísért minket. Már 8 hetes terhes voltam ekkor. Ultrahangon mikor meghallottuk a kis szívverését....hát folyt a könnye mindkettőnknek. 
Itt tudatosult bennünk: Szülők leszünk! :) 

Szépen fejlődött a kis mogyorónk az előző UH-hoz képest. Megfogadtam, hogy sose teszem ezeket a fotókat nyilvánossá, de ezt az egyet nem tudom nem feltölteni!

Ezen a vizsgálaton tudtam meg azt is, hogy a 12. hét végéig ideje lassan felkeresnem a védőnőmet akihez körzetileg tartozom, hogy kiállítsa nekem a várandós kiskönyvet, valamint a körzeti nőgyógyászt, aki majd a táppénzt, az anyasági támogatásokat meg hasonlókat intézi, ugyanis Ő magánorvosként, nem pecsétel nekem a kiskönyvbe. Szuper! Nah itt egy világ omlott össze bennem! Ismerősöktől azt hallottam, hogy minden városban elég, ha a magánorvosod mellett, van védőnőd, Debrecenben ezek szerint ez nem így van. Akkor ez majd azt jelenti, hogy minden hónapban legalább egy fél napot ülhetek az OTI-ban a rengeteg ember között, és várakozhatok, hiába van időpontom, hiszen ezekben az intézményekben mindig ez megy....hurrá!


Büszke vagyok rá, hogy van, hogy megfogant, hogy a miénk! 


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.