KI LAKIK A POCAKBAN?Amióta tudom, hogy kisbabánk lesz, azóta madarat lehetne fogatni velem. Hazudnék, ha azt mondanám, nem vágytam már arra, hogy tudjam, ki lakik a pocakban, de nem ez volt a legfontosabb. Elérkezett a 12. hetes ultrahang időpontja, a párommal izgatottan vártuk, hogy végre bemehessünk és láthassuk a babát. A pici nagyon izgága volt, csak úgy lubickolt a magzatvízben, esküszöm öröm volt nézni. Sajnos azt, hogy milyen nemű, nem tudták biztosra megmondani, a doktornő lányra tippelt. Mivel elég régóta fiús anyukának képzeltem el magam, hirtelen hidegvízként ért a hír: lehet hogy kislányunk lesz!?

A 18. hetes ultrahangra ismét elkísért a párom.
Már nagyon sokat nőtt a picikénk ezalatt a 6 hét alatt, minden rendben volt vele, a korához képest pár nappal kisebbek voltak a méretei. Vártuk a nagy pillanatot, de csak nem akarta megmutatni magát. Bebújt a köldököm alá, és ott bújkált a vizsgálat végéig. A doktornő tanácsára kicsit később újra visszamentem, de már Tóni nélkül. Ahogy a monitoron újra megláttuk, máris beterpesztett, és megmutatta magát: KISLÁNY

Nagyon örültem neki, sírva hívtam fel Tónit, és újságoltam: Kislányunk lesz! Valahol éreztem már egy pár hete, hogy kiscsaj, és csak jó volt a megérzésem. :)
Azóta Ő a legnagyobb Kincsünk, teljesen szerelembe estünk!!!! Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.