INGYENES VÁRANDÓS CSOMAGOK

Tagja vagyok Facebookon egy baba-mama csoportnak, ahol a kismamák már kiváltották ezeket a dobozokat. Mindenki boldogan töltögette a fotókat, hogy kinek mi volt benne, én meg azt se tudtam miről van szó!? Szerencsére segítőkészek voltak, és segítettek, hogy melyiket hol és hogyan tudom kiváltani. Miután kiváltottam őket, rájöttem, hogy nem mindenkinek ugyanaz van benne. Mivel sok hasznos dolog lapul benne, ezért most én szeretnék segíteni azoknak, akik várandósak és nem hallottak még ezekről a lehetőségekről...


PROMOBOX VÁRANDÓS CSOMAG
A promobox kiváltásához az Édes kisbabám alkalmazásra lesz szükséged, ahol a regisztrációt követően az EGYÉB menü pont alatt, a VÁRANDÓS CSOMAG feliratra kell kattintanod. Itt lesz majd egy kód, amire szükséged van a doboz kiváltásához. A doboz csak az ALMA gyógyszertárakban váltható ki, ahol a várandós kis könyvedet is be kell mutatni. 
Ami az én csomagomban lapult:
- SUDOCREM minta
- ROSSMANN BABYDREAM 20 db-os törlőkendő
- BIO OIL minta
- anyatejtároló pohár
- PARADONTAX fogkrém minta
- sok szórólap, újságok és lelet tartó


FELICITAS várandós csomag
A védőnőtől kapott csomag tartalmazza az első Felicitast a három közül, ami egy információs pakk. A másodikat ITT tudod igényelni, töltsd ki az űrlapot a kupon kód igényléséhez, majd válassz egy átvevő helyet a boltok listájából, és sétálj be érte. Én a sajátomat egy DM üzletben vettem át, a várandós kis könyv is kellett hozzá.
A harmadik csomagot majd a szülőszobán kell megkapnod.
Ami az én csomagomban lapult:
- MECSEK BABY bio teafilterek
- HERBÁLIA baba és mama teafilterek
- PEZODERM védőkrém
- NIVEA deo minta és szórólapok
- DM DENK MIT mosószerek
- GRAVIDA terhes kalkulátor
- BIOLA levendulás babafürdető
- LANSINOH anyatejgyűjtő zacskó
- újságok, rejtvény és sok szórólap

WELCOME BABY várandós csomag
Ezt a terhes csomagot a terhesgondozás helyén lehet átvenni, de a facebookon nyugodtan írj rájuk, és elküldik, hogy hozzd melyik átvevőhelyük van a legközelebb. Debrecenben csak a Kenézy kórház nőgyógyászati osztályán van erre lehetőség, de mivel egyáltalán nem esik útba, így nem váltottam még ki.


DM BABABÓNUSZ program
A csomag kiváltása nagyon egyszerű. Elsőnek regisztrálni kell interneten a dm baba bónusz programba, majd egy DM üzletben be kell lépni a terminálon a DM ACTIVE BEAUTY kártyánkkal, kinyomtatni a csomag kuponját és a pénztárnál meg is kapjuk a csomagot. FONTOS!!! Legkorábban a babavárás 5. hónapjátol tudtok a programba jelentkezni.
Ami az én csomagomban lapult:
- egy cuki babazsák, amiben volt minden
- LACTACID minta
- JOHNSON's baba fürdető/sampon
- baba napló
- PARADONTAX fogkrém minta
- szórólapok

ROSSMANO babaprogram
Habár ez nem egy csomag, de a regisztrációt követően 3 hónapig felhasználható, minden babatermékre 10% kedvezményt kaptok, illetve a rossmanós kártyával kedvezményesebben vásárolhattok a továbbiakban a babáitoknak. Mivel még bőven lesz mit beszerezni nekik, így egy gyors kiváltást szerintem mindenképpen megér, ha szoktatok a rossmannban vásárolni.


MINI MANÓ várandós csomag
A terhesség kezdetén a védőnőtől kapsz majd egy kezdőcsomagot, ami szórólapokból áll. Azok között ezt a kuponfüzetet keresd! Ennek majdnem a legvégén van egy kupon, ami szükséges a várandós csomag kiváltásához. A budapesti kismamák személyesen átvehetik az üzletben (Mini Manó) a kupon felmutatásával, a vidéki kismamáknak viszont térítés ellenében tudják a csomagot elküldeni, ha beküldik előtte a kupont. A pontos részletekért a minimano@minimano.hu email címen érdeklődhetsz! Mivel nekem még nem küldtek ilyen csomagot, mert éppen hiánytermék, így sajnos nem tudom, hogy mit tartalmaz.


INGYENES LIBERO termékminta
Regisztrálj a Libero klubba ITT!
A regisztrációt követően kattints IDE!
Töltsd ki az űrlapot, amivel majd igényelni szeretnéd a termékmintát. 
Az igénylést követően jó pár hét, mire megérkezik a termék. 
TENA LADY ingyenes termékminta
Regisztrálj ITT!
A regisztrációt követően lépj az INGYENES TERMÉKMINTA részre, az űrlap értelemszerű kitöltésével rendeld meg a mintát, amit pár héten belül postáznak is neked.
Szerintem érdemes őket kiváltani ha már ingyenesek, hiszen így kipróbálhatjátok a mintákat, és ki is derül mi az ami bevált, és mi az, amit nem kell venni többet. 
Ha esetleg tudtok még bármilyen várandós csomagról, írjátok meg nekünk a bejegyzés alatt hozzászólásban!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.