HENTESTOKÁNY

KÉP: Pinterest
HOZZÁVALÓK:
  • - 50 dkg sertéscomb
  • - 10 dkg füstölt szalonna
  • - 20 dkg füstölt sonka
  • - 20 dkg csemege uborka
  • - 1 evőkanál paradicsompüré
  • - 2 fej vöröshagyma
  • - só
  • - bors
ELKÉSZÍTÉS:
1. A hagymát apróra, a húst, a szalonnát, a sonkát, a csemeg uborkát vékony csíkokra vágjuk.
2. A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük.Rátesszük a húst, sózzuk borsozzuk, és minidg csak kevés vizet aláöntve pároljuk.
3. Mikor a hús már félig megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát. Ha már puha a hús beletesszük a csemege uborkát és a paradicsompürét. Átpirítjuk és levesszük a lángról. Köretnek rizst vagy sültburgonyát szoktam hozzá tálalni.

Jó étvágyat Kívánunk!


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.