LAURA BIRODALMA

Így a 34. hét környékén már elérkezettnek láttam az időt arra, hogy belekezdjünk a babaszoba kialakításába, mert nem akartam túl későre hagyni, hiszen ki tudja mikor érkezik meg a kislányunk!?
Igaz, nincs kész teljesen, mert egy - két dekoráció még hiányzik, de addig is szeretném Nektek megmutatni Laura kis kuckóját...
Mivel nem akartunk indokolatlanul drága baba bútorokat venni, így szinte mindent az IKEÁBAN szereztünk be, sokkal kedvezőbb áron, mintha itthon egy bababoltban vásároltunk volna. TÉVHIT, hogy az IKEA annyira drága lenne....szerintem baba dolgokban például filléres!!!
Bevallom őszintén, eddig nem is tudtam, hogy a babaosztályon ilyen nagy és klassz ott a választék. Érdemes benézni mindenkinek, aki arra jár, mert az az egy biztos, hogy onnan senki se jön ki üres kézzel...
Az egész házban a barna, fehér és bézs szín dominál, így a gyerek szobát is hasonlóan szerettük volna berendezni. Olyan szobát akartam, ami letisztult, amit később bútorokkal, dekorációval, néhány kiegészítővel a gyerek korához tudunk majd alakítani anélkül, hogy két - három évente falat festenénk. A festés és a bútor összeszerelés gyorsan ment, egy hétvége alatt meg is volt, ezután átmostam és kivasaltam a baba ruhákat, amik azóta már a szekrényben várják a kis Törpillánkat.
Mivel elég pici a szoba, így eleinte csak pelenkázó lapot terveztem a kiságyra, hogy a pelenkázó se foglalja a helyet, de végül rájöttem, hogy annyi apróságra lesz még szükség, hogy jó az ha van, így legalább oda is tudok majd pakolni.
Szóval nálunk így alakul a Bababirodalom, amit szinte minden héten csinosítgatok...mert nem tudom megállni, hogy ne vegyek neki valami újabb kis cukiságot. 

Nálatok milyen a baba szobája?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.