HÚSOS PALACSINTA RÁNTVA


HOZZÁVALÓK:
Pörkölthöz:
  • - 70-80 dkg sertéscomb
  • - 1 nagy fej hagyma
  • - 3 gerezd fokhagyma
  • - 3 ek lecsó
  • - pirospaprika
  • - paprikakrém
  • - só
  • - bors
  • - mustár
  • - tejföl
Palacsintához:
  • - 3 tojás
  • - 15 ek liszt
  • - 4,5 dl tej
  • - 2,25 dl víz
  • - só
  • - pici olaj
ELKÉSZÍTÉS:
1. A pörköltöt szokás szerint megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni.
2. Közben kisütöm a sós palacsintákat.
3. Ha kihűlt a pörkölt, ledarálom, vagy aprító géppel felaprítom.
Ezután pici tejföllel és mustárral ízesítem, hogy még finomabb és krémesebb legyen.
4. Ezután beletöltöm a husikát a palacsintákba. Ahány ház, annyi szokás, én középen szoktam megtölteni, majd két oldalt behajtom és feltekerem. Van aki panírozni szokta, van aki így csupaszon tepsibe teszi, tejföllel és pörkölt szafttal leönti és megsüti.
Én most kipaníroztam és bő, forró olajban kisütöttem őket.
5. Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk, mellé tartár mártást ajánlok.

Jó étvágyat Kívánunk!


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.