BABA KEDVENCEK | DOODOO PLÜSS

Már biztos Te is hallottál ezekről a plüssökről...
Előrször én nagyon nem hittem benne, sokáig hezitáltam is, hogy rendeljünk belőle, vagy ne rendeljünk, de így utólag azt mondom, minden pénzt megért.
Belgiumban fejlesztették és tesztelték, több teszt pozitív eredményeként terjedt el a használata. Rendkívüli sikert aratott, mert természetes módon segíti az újszülött megnyugtatását.

Szülés előtt egy pár nappal rendeltem meg, és pont meg is érkezett, mielőtt megszületett volna a kislányom. Tényleg nagyon puha, és aranyos, a benne lévő készülék kétféle hangot ad...az egyik az anyaméh hang, a másik meg egy aranyos zene, amit majd később lehet a babával hallgattatni, de mi már néha azt is be szoktuk kapcsolni neki.

Az anyaméh hang tényleg megnyugtatja...persze nem minden esetben! Ha éhes, vagy tele van a pelus, még én, az anyukája se tudom megnyugtatni, csak ha egyből cselekszem...így ne is várjátok, hogy a DOODOO majd ilyenkor is csodát művel, viszont altatáshoz tökéletes. Kb. 5 perc alatt elalszik tőle a baba. Doodoo alapfunkciójában eredeti anyaméh hangot ad, mely 5 perc után ki is kapcsol. Ha újra sírni kezdene a pici, egyből bekapcsol, így nem kell folyamatosan beszaladgálni a gyerekhez, hogy bekapcsoljuk neki. 
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert nekem nagyon jól alszik újszülött kora óta, de az altatásban nekünk is sokat segít.


Szóval aki teheti, vegye meg, mert tényleg hasznos, akár pocakfájós babáknak is. Vannak ismerőseim, akiknek erre ajánlottam, és bevált!

Több plüssfigura közül lehet választani, mi ezt a cuki nyuszit választottuk.

A napokban nyílt meg a minta bolt, így oda is érdemes ellátogatnia azoknak, akik még bizonytalanok, és szeretnék esetleg kipróbálni, mert úgy tudom, hogy arra is van ott lehetőség... Termékek megvásárolhatóak a következő weboldalon: https://www.doodoo.hu/

Nektek van már DOODOO plüssötök?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!


Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.