SAJTOS-TEJFÖLÖS KARAJ SZELETEK


HOZZÁVALÓK:
- 6-7 szelet csontos vagy csont nélküli karaj
- 1 nagy doboz tejföl
- 30-40 dkg ementáli sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- zsír vagy olaj a tepsi kikenéséhez

ELKÉSZÍTÉS:
1. A karaj szeleteket megmossuk, picit klopfolunk rajta, bevagdossuk a széleit, majd ízlés szerint besózzuk.
2. Zsíradékkal kikenjük a tepsit, majd a hússzeleteket a tepsibe tesszük.
3. A fokhagymát áttörjük és szétkenjük a husikon. Én egy kis borsot is szoktam rá szórni.
3. A tejfölt egy kis sóval összekeverem, és jó vastagon a húsra kenem.
4. A tepsit az előmelegített sütőbe teszem, és 180 fokon elkezdem sütni, majd félidőben kivéve ráreszelem a sajtot a husira.
Krumplipürével, törtkrumplival vagy rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat Kívánunk!


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.