BABAKONYHA | RÉPAPÜRÉ


HOZZÁVALÓK: 
- 2 közepes méretű sárgarépa
- 1/2 dl anyatej vagy tápszer
- víz
Gőzpárolóval:
150 ml azaz 15 percnek megfelelő vizet a párolóba öntünk, a sárgarépát meghámozzuk, jó alaposan megmossuk, karikákra vágjuk, és belerakjuk a párolóba. 15 perc párolás után megfordítjuk a tetejét, és pürésíthetjük fél dl anyatejjel vagy tápszerrel, de anélkül is pépesre turmixolható. Langyosra hűtjük!
Hagyományosan:
A sárgarépát meghámozzuk, karikákra vágjuk. Kb 1 dl vízzel egy kis lábasba tesszük, és puhára pároljuk. Pürésítjük, és annyi anyatejet vagy tápszert adunk hozzá, amitől a babának megfelelő állagú lesz. Langyosra hűtjük!


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.