TIPPEK, HOGY AKKOR IS JÓL NÉZZ KI, HA KEVÉS IDŐ JUT MAGADRA A BABA MELLETT


Mikor anya lesz az ember, már annak nagyon tud örülni ha egy héten egyszer hajat tud mosni és utána gyorsan meg is tudja szárítani, a szőrtelenítésről már nem is beszélve...ilyenkor rengeteg dologban megváltozik az életünk, és egyre kevesebb idő jut magunkra.Éppen ezért összeszedtem egy pár tippet, hogy akkor is jól nézz ki, és jól érezd magad, ha csak kevés időd van magadra a baba mellett. Nem csak anyáknak! ;)


1. ÁPOLD AZ ARCOD REGGEL-ESTE!
Fontos! Bármennyire is fáradt vagy, mindig legyen 5 perced reggel és este is magadra, mert az arcápolás fontos, és a bőrünk meghálálja a törődést. Én például reggel és este is tonizálok, arckrémeket használok, heti kétszer pedig bőrradírozok ha a gyerek alszik.
2. DOBJ FEL EGY GYORS SMINKET!
Mióta megszületett a kislányom, kifejlesztettem a gyors, pár perces sminkelési technikát. Alapozó, korrektor, arcpirosító, szemöldök - szempilla festés és a rúzs, mert egy jó rúzs mindig csodákra képes!
3. CSINÁLJ VALAMIT A HAJADDAL!
A legtöbb időt a hajmosással akarjuk megspórolni, pedig egy frissen mosott, kiengedett hajzuhatag rengeteget dobna rajtunk. Nekem zsírosabb a hajam, így gyerek előtt akár heti 2-3 alkalommal is megmostam, és imádtam begöndöríteni...most örülök ha a heti 1-2 hajmosás belefér az időmbe, de ha nem sikerül, akkor marad a copf, a fonás és társai.
4. A RÉSZLETEKRE IS FIGYELJ!
Egy ápolt köröm vagy fogsor sokkal esztétikusabb, mint egy ápolatlan. Éppen ezért ezeket se hanyagold el! Kár lenne értük!
5. NINCS MIT FELVENNED? VISELJ AKKOR FEKETÉT!
Ez vicces, pont az én számból, mert én szinte mindig azt hordom, de ez tényleg így van. Ha nem tudsz mit felvenni, jó megoldás a fekete, bármilyen fazon vagy anyag is legyen, mert egyszerre sikkes, divatos és előnyös. 
6. A KIEGÉSZÍTŐKRŐL SE FELEDKEZZ MEG!
Sokat dob az emberen egy szép cipő és egy hozzá passzoló táska, de ezek mellett persze cuki ékszerekkel is feldobhatjuk az öltözékünket.
7. MINDIG TARTS MAGADNÁL NAPSZEMÜVEGET!
A napszemüveg öltöztet, és sokat dob az emberen, bármilyen ruha is van rajta. Nem beszélve a "gyorsan elszaladok valahová smink nélkül" szitu, mert akkor is nagyon jól jön ;)
8. OTTHON IS ÖLTÖZZ CSINOSAN!
Ne értsetek félre, nem kisestélyire gondolok, de ne egy szakadt mackónadrágban töltsd a napot otthon a gyerekkel. Máris jó kezdet egy-egy legging, tunika, vagy nyáron egy lenge ruha.
9. FIGYELJ A MEGFELELŐ NAPI VÍZBEVITELRE!
Legalább 2,5 - 3 litert kellene meginnunk egy nap alatt, ugyanis a szépség belülről fakad, amihez nélkülözhetetlen a megfelelő hidratáltság. Ízesítheted citrommal vagy lime-al is, ha úgy jobban esik!
10. MINDEN NAP CSINÁLJ VALAMI OLYAT, AMIT SZERETSZ!
Fuss, tornázz, főzz, olvass, vagy csak nézd meg a kedvenc sorozatod, hiszen a boldog emberek a legszebbek!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.