27 VICCES TÖRTÉNET, AMI A FÁRADT ANYUKÁKKAL TÖRTÉNT MEG


"Kimentem a mosdóba az éjszaka közepén, de nem értettem, miért érzem melegnek és nedvesnek a ruhámat. Aztán rájöttem, hogy a WC helyett a 
kanapéra ültem le. Szó szerint letoltam a nadrágomat, és elkezdtem pisilni éppúgy, mintha a WC-n ülnék."
"Mikor a kisbabánk sírva ébredt éjszaka, a bejárati ajtóhoz mentem, mert azt hittem, csöngetett valaki." 
"Szépen összehajtogattam egy egész kosárnyi szennyest." 
"A baba születése utáni első hónapban írtam egy SMS-t a férjemnek, hogy hol van. Ott feküdt mellettem az ágyban." 
"Megtöltöttem tejjel a cumisüveget, és megkínáltam vele a kutyát. Mikor nem fogadta el, morcosan odavetettem neki: 'Na, gyerünk'. Öt hosszú másodpercbe telt, mire rájöttem, hogy nem a kétéves gyerekem az." 
"Arra riadtam egy éjszaka, hogy nincs meg a kislányom. Bepánikoltam, és felkiáltottam: Hol a gyerek?! Erre a férjem odahajolt hozzám: Drágám, éppen őt szoptatod."
"Kimentem a kocsihoz, beraktam a fiamat a gyerekülésbe, amikor rájöttem, hogy nincs rajtam nadrág."
"Annyira fáradt voltam, hogy még a fiam nevét is elfelejtettem. A férjemtől kérdeztem meg."
"A kifordított szoptatós melltartómban mentem ki a házból." 
"A nappaliban szoptattam, melltartóban és bugyiban. Kopogtak, mentem ajtót nyitni, de a mellem még kilógott a melltartóból. Csak órákkal később jöttem rá, hogy miért nem nézett rám egyáltalán a futárfiú..." 
"Egy hosszú éjszaka után el kellett rohannom a gyógyszertárba. Megálltam egy piros lámpánál, ami egy örökkévalóságnak tűnt - még be is szóltam egy rám dudáló másik autósnak. Aztán észrevettem, hogy nem piros lámpa volt, hanem egy stop tábla." 
"Mikor hajnali 3-kor tejet szívtam le, rögtön kiöntöttem a mosogatóba. Felsikoltottam, mikor rájöttem, mit tettem." 
"Felkeltem éjszaka, hogy tisztába tegyem a kislányomat. Egy tiszta pelenkát húztam rá a használtra." 
"Egy nap felemás cipőben indultam munkába."
"A ház ajtaját a slusszkulcs nyomogatásával próbáltam kinyitni." 
"Éjszaka erősen megszorítottam a férjem fenekét - jó kemény! - , ahogy fordult egyet, mert azt hittem, hogy a kisbabánk készül leesni az ágyról." 
"Hallottam, hogy a gyerek felsír, ezért elkezdtem ringatni a karjaiban. Hogy ott volt-e a gyerek? Nem, a macska volt benne, aki elég szemrehányóan nézett vissza rám."
"Odamentem a férjemhez, és a szájába nyomtam egy cumit." 
"Már két napja fent voltam, mikor hazaértem a kórházból. Éhes voltam, ezért csináltam magamnak gofrit - lekvár helyett mosogatószerrel nyakon öntve." 
"A gyermekorvost folyton állatorvosnak hívtam." 
"Megöleltem a srácot, aki az Internetet javította meg nálam. Annyira fáradt voltam, hogy minden távozóban levő vendéget megöleltem, mikor elmentek." 
"Befejeztem a vásárlást, majd bekötöttem a babát az ülésébe és elhajtottam - minden cuccot a bevásárlókosárban hagyta a parkolóban."
"Még nem volt kétéves a fiam, amikor megszületett a második gyerekem. Az első hét teljes homály volt. Felkeltem éjjel, hogy megetessem a kicsit, és valami horkolás-szerű hangot hallottam a konyhából. Nos, elfelejtettem kivenni a nagyobbikat az etetőszékéből, aki így aludt el, fejjel a spagettijében." 
"Mikor végre az ágyba kerültem, gyors letöröltem magamról a sminkemet és kivettem a fülbevalómat, majd mély álomba merültem. Csak később jöttem rá, hogy a piszkos törlőt raktam az ékszerdobozba, és a fülbevalómat dobtam ki." 
"Egy este, sok-sok kialvatlan hét után, szó szerint abban a hitben voltam, hogy a baba azért sír, mert a férjem elvette a zsebpénzét. A férjem vezetett vissza az ágyba, és jót nevetett az egészen." 
"Egyszer kávé nélküli kávét főztem magamnak. A második korty után jöttem rá, hogy csak forró vizet iszok." 
"Zuhanyzás után a gyerek alsógatyáját próbáltam felhúzni magamra."

Ha esetleg van hasonló történeted, és szivesen megosztanád velünk, akkor a bejegyzés alatt szólj hozzá a témához!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.