GYERÜNK ANYUKÁM | FITMAMI PROJEKT INDUL

Elérkezettnek láttam az időt arra, hogy leszámoljak jelenlegi bálna alkatommal, mert ezzel a kinézettel már egyáltalán nem érzem jól magam a bőrömben, és a zsákokon kívűl semmi normális ruha nem jön rám...pedig tele a szekrény jobbnál jobb darabokkal. Éppen ezért a mai naptól életmódváltásba kezdek, és minimum 20 kilótól szeretnék még az idén megszabadulni. 
Na de lássuk, hogy hogy jutottam el idáig!?


Korábbi posztokban már írtam arról, hogy sose voltam egy vékony, lapos hasú nő, és terhesség alatt piszok szerencsém volt, mert csak 10 kilót híztam a babával együtt. Miután megszültem csak 1,5 kilo felesleg maradt rajtam a terhesség előtti súlyomhoz képest...és innentől indult el a lavina. Ahhoz, hogy sok tejem legyen, ettem-ittam én mindent, amit csak kívántam, és a kilók szépen lassan fel is szöktek, amire nagyon nem vagyok büszke.

Ehhez még hozzátársul a mozgáshiány, mert itthon ülni, nem egy túl jó dolog ilyenkor, igaz, hogy eddig se jártam edzőtermekbe, és nem sportoltam szinte semmit, de azért a napi mozgásigényem mindig meg volt ahhoz, hogy ne hízzak, hanem szintentartsak. 

Sok helyen olvastam már, hogy egyesek hogy elítélik az itthon ülő, behízott anyukákat, de nem szabad ezeket az embereket megszólni, elítélni, mert bárkivel megeshet ez....én pl 10 évvel ezelőtt álmomba se gondoltam volna, hogy egyszer még súlyproblémákkal fogok küzdeni.... Véleményem szerint nem elítélni, megszólni kellene a hozzám hasonló embereket, hanem segítőkezet nyújtani és tanácsokat adni, hogy hogyan is indulhatnak meg a fogyás útján. Azzal nem fogunk semmit elérni, ha kigúnyoljuk, vagy megszóljuk őket...rá kell vezetni az illetőt arra, hogy saját maga lássa be, ez nem mehet így tovább, és változtatni akar az életén! 

Én már kb 10 éve kínlódok a súlyommal, több kevesebb sikerrel, mindig fogytam valamennyit ha belekezdtem egy diétába, de hosszabb távon sajnos még nem sikerült az akkor elért súlyomat soha megtartani, mert sose voltam hozzá elég kitartó, valamint  fejben még a mai napig nem tértem át a tudatos, egészséges életmódra, anélkül pedig nehéz lesz. 

Jelenleg 20-25 kiló az amit le szeretnék adni, mert decemberben lesz 1 éves a kislányom, és addigra szeretném ha nem egy bálna köszönne vissza a képeken, szeretnék büszke, csinos anyukája lenni, szeretném jól érezni magam újra a bőrömben és persze a párom is szeretném ha visszakapná azt a nőt, aki régen voltam. 

Szeretnék hetente tudósítani, hogy hogy alakul a diétám, remélem sikerül majd minden héten bejelentkeznem. Azoknak akik szintén most kezdenek hozzá az életmódváltáshoz, kitartást és sok sikert kívánok! Ügyesek vagyunk, meg tudjuk csinálni! HAJRÁ ANYUCIK!

"Eddig azt ettél és annyit, amennyit akartál. Most tiszteld meg saját magadat azzal, hogy rendbe teszed ezt a szuper nőt kívülről, belülről..." 


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.