HORDOZÓBÓL AUTÓS GYEREKÜLÉSBE...


Hát ez az idő is eljött...mivel Laura kezdi kinőni a babahordozóját, így vennünk kellett neki egy autósülést. Mivel nagyon kezdő vagyok ebben a témában, így először fogalmam se volt, hogy milyet válasszunk, éppen ezért a lehető legtovább húztam az időt, mert nem tudtam milyen szempontok alapján kellene választani. Akárkitől kértem tanácsot, mindenki csak annyit mondott:

"Ez az egy az, amire nem szabad sajnálni a pénzt!"

Ja jó, 15 ezertől konkrétan 150 ezerig bármilyet választhat az ember, de én abban az egyben biztos voltam, hogy tuti nem fogok 100 ezer forintot kiadni egy ülésre, hiszen sokszor a márka nevet kell megfizetni, és nem tud tőle kevesebbet egy középárkategóriás, de kevésbé ismert nevű termék se.
Egyik este leültem az internet elé, és elkezdtem üléseket nézegetni. Nagyon érdekeltek a szülői vélemények is, így azokat is elolvastam...és azt hiszem utána okosabb is lettem egy kicsit.

Végül egy Mama Kiddies ülés mellett döntöttem, ami mind dizájnban, mind felszereltségben is nagyon tetszik, és 12 éves korig használható, ami szerintem egy tök szuper dolog. Persze ebben nem mindenki ért velem egyet, mert sokak szerint 10-12 évig használni egy ülést borzasztó.


- előre néző beállítás Group I+II+III (9-36kg) és 9-18 kg-ig
- 5 pontos biztonsági öv, ami a szülőnek is könnyedén ki-be kapcsolható
- nem csak biztonságos, de kényelmes is a váza
- ISOFIX rendszerrel könnyen és gyorsan rögzíthető (természetesen biztonsági övvel is)
- oldalsó ütésvédelem, lágyan párnázott támasztékkal, puha fejtámlával és protektorral
- több fokozatban dönthető pozíció, egyszerű egy kézzel is használható, így a baba kényelmesen tud aludni benne
- a baba növekedésével a fejtámla és az öv is állítható
- kényelmes a vállpánt, ami nem irritálja a baba bőrét utazás közben
- kivehető szűkítő betétet tartalmaz
- a feliratok hímzettek, hogy ne kopjanak le a 12 év alatt :)
- egyszerűen tisztítható huzat
- megfelel a legmodernebb szabványoknak is

Mivel kicsit megkéstem a poszt írásával, és már vagy 2-3 hete megérkezett az ülés, így nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy imádja a kislányom. Kényelmes, jókat alszik benne, végre kilát az autóból, ami külön élmény neki, csak úgy sikítgat örömében ha elindulunk valahová...összeségében szerintem jó választás volt, a szine is klassz, és anyagra se az a nagyon nájlon, amibe egy fél óra után belefő az ember.


Ti milyen ülést vettetek, vagy milyet vennétek?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.