ŐSZRE HANGOLÓDVA

Bátran ki merem jelenteni, hogy a kedvenc évszakom az ŐSZ. Lehet, hogy ilyenkor már folyton szakad az eső és hideg van, de valahogy a természet télre való készülődése nyugalmat áraszt bennem. Imádok bekuckózni, olvasni, vagy megnézni egy jó filmet, nézni ahogy lobog a tűz a kandallóban, szürcsölni egy bögre teát...és most, hogy megszületett a kislányom, még izgalmasabb lesz ez az egész a jó nagy erdei sétákkal és közös gesztenyegyűjtéssel.

A természet a legszebb színpalettával játszik ilyenkor, a sárgás bordós vöröses színvilágba bújó erdő hangulata szinte verhetetlen. Imádok ilyenkor a szabadban lenni, mert olyan jó érzéssel tölt el, teljesen feltöltődik az ember.
Ezt a hangulatot szeretném az otthonunkba varázsolni, így a hétvégén Pinteresten nézelődtem egy kicsit, ahol rengeteg dekorációs ötletet mentettem el a témával kapcsolatban.


Ha szeretnénk egy kicsit az ősz hangulatát a nappalinkba varázsolni, mindenképpen készítsünk egy ilyet vagy ezekhez hasonlót, mert a legjobb őszi hangulatot teremtő dekoráció, hiszen nincs is szebb a pirosas sárgás falevelek látványától.


Ehhez a dekorációhoz nincs szükségünk másra csak üvegcsékre, üvegfestékre, préselt falevelekre, ragasztópisztolyra valamint mécsesekre vagy gyergyákra, és máris csodaszép őszi dekorációt készíthetünk belőlük.


Ha már a faleveleknél tartunk, ez a megoldás is olyan ötletes. Egy szép váza, pár pofás faág, és máris kész az őszi dekor. 


Falevél egy egyszerű képkeretben. Nagyon jó :)


Ez az egyik nagy szerelmem. Annyira jól néz ki. Rakhatjuk étkező- vagy dohányzóasztalra, vagy akár komódra is, mert nagyon jól mutat bárhová is rakja az ember.


Hogy a gesztenye és a makk se maradjon ki a sorból, ezeket a klassz megoldásokat találtam. Ugye milyen ötletesek!? Nem kell hozzá más csak 1-1 kis zacskó makk vagy gesztenye, festék a megfestésükhöz, valamint türelem, mert nem egy pár perces folyamat. Ha elkészült, egy kisebb kínálótálba tesszük, és máris kész a dekoráció. Felturbózhatjuk, ha pl egy gyertyát teszünk a közepébe.


Makkokból készíthetünk ilyen cuki gyertyatartót is.
Egyszerű, mégis nagyszerű.


Ezek a kis papír esernyők milyen cukik...ezt kipróbálom, biztos vagyok benne. Az ablakban vagy akár a gyerekszobában is ötletes kis őszi hangulatot varázsolhatunk vele.

Papír tök dekoráció, ő is olyan aranyos. :)
Őt inkább Halloweenra tartogatom.


Ez a másik kedvencem. Ilyet biztos fogok csinálni, imádom ezt a stílust, imádom a világító dolgokat, mert olyan jó hangulatot teremt.


Kintre, vagy akár bentre is nagyon dög.
Egy jó gyertyatartó, egy szép gyertya, pár toboz és dísztök és már készen is vagyunk.

Remélem adtam egy pár ötletet Nektek is ahhoz, hogy hogyan hangoljátok őszire az otthonotokat! 

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!


My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.