TAPASZTALATAIM A GŐZPÁROLÓVAL
Jelentősen megkönyítheti az életünket, ha beruházunk egy kombinált pároló- és turmixgépbe - például egy PHILIPS AVENT készülékbe. Az alapanyagokat (pl. zöldségeket, gyümölcsöket, hüvelyeseket vagy mást) megtisztítjuk, felaprítjuk, a gépben megpároljuk, majd a készüléket megfordítva összeturmixoljuk. Ezáltal nincs szükség több különböző eszköz használatára, nincs rengeteg edény és mosogatnivaló 1-1 babaétel készítéskor. Óriási előnye, hogy bárhová magunkkal vihetjük (nyaralás, hosszú hétvége), ezáltal könnyen és egyszerűen elkészíthető ott is a baba étele, nem kell a fél konyhát összepakolni hozzá. A kombinált pároló és turmixgép a tisztításon és daraboláson kívül tényleg minden munkát elvégez helyettünk, arról nem is beszélve, hogy kíméletesen gőzöli át az ételt, így nem mossa ki az alapanyagokból az értékes tápanyagokat.
Mivel Laura már nagyobb részt tápszeres, így fontos, hogy megfelelő módon tudjam neki pótolni a tápszer mellett a tápanyagokat, éppen ezért ruháztam be erre a készülékre, mert üveges babaételt viszont nem szeretnék neki egyáltalán adni, ezzel a géppel pedig rengeteg babaétel verzió elkészíthető gyorsan és egyszerűen!!! Mindenkinek ajánlom, aki tudja, vegye meg, mert tényleg nagyon jó kis készülék!


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.