VÉGRE JÖHET A BABA

Most októberben lesz 2 éve, hogy meghoztuk a döntést: Szülővé szeretnénk válni...de csak ezután jött az, amire eddig álmomban se gondoltam volna.

Minden hónapban szorgosan vettem a teszteket, abban reménykedve, hogy most biztos sikerült, terhes vagyok végre. Voltak hónapok, hogy a menstruációm is kimaradt, de a teszt csak nem akart pozitív lenni, folyamatosan csak negatív értéket mutatott. Eltelt egy hónap, kettő, három...aztán hónapok, és még mindig semmi - negatív. Mindenki azzal nyugtatott, 1 éven belül még nincs baj, ha nem sikerül, sajnos nem mindenkinek egyből jön össze. Próbáltam magam is ezzel nyugtatni, de közben belül örlődtem, elkezdtem magamban keresni a hibát, és persze mosolyogva figyeltem, hogy szinte minden ismerősöm pocakos már, és kisbabát vár. Örültem nekik, és ezt most a legőszintébben írom! Sose voltam irigy senkire sem, csak bántott, hogy nekünk miért nem jön már össze!? A tudat, hogy gyereket szeretnétek, és nem tudod a párodnak megadni, borzasztó érzés. Aki nem volt még ilyen helyzetben, az el se tudja képzelni. Már majdnem eltelt egy év, mire rászántam magam, és elmentem egy teljes vérképre, hátha a pajzsmirigyemmel van a baj, de minden rendben volt vele. Mivel kevés a jó nőgyógyász, ezt a dolgot pedig nem akartam akárkivel végigcsinálni, így elkezdtem Debrecenben keresgélni, kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren. Rövid keresgélés után, végre megtaláltam a megfelelőt, jobbat álmodni se mertem volna, egy mosolygós, pozitív, kedves és nagyon szimpatikus doktornőre esett a választásom. Sajnos egyre többen vannak ugyanebben a cipőben mint én, az pedig változó, hogy kinél mi a folytatás.... Fizessen az ember súlyos százezreket további vizsgálatokra, beültetésekre!? Vagy hagyja az egészet, egyszer csak teherbe esik természetes úton!? Szerencsére nekünk az utóbbi történt...egyszer csak terhes lettem.


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.