AJÁNDÉKÖTLETEK, HA BABALÁTOGATÓBA MÉSZ

Többször találkoztam már azzal a problémával, főleg azoknál az embereknél, akiknek még nincs gyerekük, hogy fogalmuk sincs arról, mit vigyenek ajándékba, ha egy babaváró buliba, vagy babalátogatóba mennek. Vicces, de mielőtt nem volt gyerekünk a párommal, mi is állandóan ilyen tanácstalanok voltunk hasonló helyzetekben.
Nos, éppen ezért összeszedtem egy pár ötletet, hogy mi az, aminek bárki örülne, és mi az aminek kevésbé...
(KÉP INNEN)


AMINEK BÁRKI ÖRÜLNE:

1. BABAKÁRTYA
Mivel mindenki fotózza a babáját, így szerintem remek ötlet ez a kártyacsomag, hiszen a baba első évének fontosabb pillanatait megörökíthetjük vele. Manapság már nagyon sokféle stílusban kaphatóak! Mi a sajátunkat a Pici Kártya oldalról rendeltük ITT!


2. AJÁNDÉK A TESÓNAK IS
Ha van nagyobb testvér, neki is vegyél valami apróságot, mert biztos, hogy örülni fog neki, és a szülők is értékelni fogják. 

3. BABANAPLÓ
Az egyik legszuperebb ajándék. Annyi emlék kreálható benne, hogy pár év múlva öröm lesz visszanézni. Lehet nem mindenki örülne neki, de szerintem akkor is egy klassz ajándék. (Én biztos, hogy örültem volna, ha valakitől egy ilyet kapok.)


4. OLYAN DOLOG, AMIRE MÉG A BABÁNAK VAGY A SZÜLŐKNEK SZÜKSÉGÜK VAN
Szerintem nem ciki megkérdezni, hogy mire van még szükségük, mi az, amit eddig nem vettek még meg, hiszen így legalább nem veszünk felesleges dolgokat.

5. NYOMDÁZÓSZETT
Szerintem ez egy nagyon kedves ajándék, hiszen minden szülő örül annak, ha emlékeket kreálhat a babájával kapcsolatban. A nyomdázó szettel a baba kézlenyomatáról és talpacskájáról készíthetünk emlékeket, de létezik olyan verzió is, amivel gipszből kiönthetjük a baba lábikóját vagy kezecskéjét.


6. BABA FOTÓALBUM VAGY KÉPKERETEK
Egy szép fotóalbumnak vagy képkeretnek szerintem minden szülő örülne, hiszen mindenki fotózza a babáját, és biztos ki is nyomtat majd egy pár képet a piciről... 
7. BABAJÁTÉKOK
Ha babajátékot szeretnél venni, olyat válassz, ami szines, csörgő-zörgő, puha és zenél. Ezeket nagyon szeretik a kisbabák. Vehetsz akár rágókát is, mert fogzáskor nagyon jól jön majd! A legjobb belőlük a hűthető! 

8. HABTAPI JÁTSZÓSZŐNYEG
Szerintem ez is egy szuper ajándék, hiszen már pár hónapos kortól rárakhatjuk a babát, tud rajta játszani, és ezen gyakorolhatja majd az átfordulást és a kúszás mászást. Mivel több zacskóval meg kell venni, hogy érjen is valamit (1 zacskóban van 6-8db), ami pont egy baba mérete, ezért szerintem jó ötlet, ha ezt viszitek a picinek, és a szülők is örülni fognak.
9. BABAFEJLŐDÉSSEL VAGY HOZZÁTÁPLÁLÁSSAL KAPCSOLATOS KÖNYVEK
Szerintem az első babás anyukák ezeket biztos értékelnék, én legalábbis örültem az ilyen könyveknek, mikor még várandós voltam, mert akkor még több időm volt olvasgatni. :)AMIKET ÉN NEM VINNÉK:

1. PELENKATORTA
Nagyon klassz, nagyon kreatív, de csak akkor csináltass ilyet, ha tudod milyen pelenkát, és hanyas méretet használnak, mert nem minden baba egyforma, nem mindenkinek válik be ugyanaz a pelenka, éppen ezért nem is mindegy milyen pelusból készül az a torta. 

2. GYERMEKNEVELÉSSEL KAPCSOLATOS KÖNYVEK
Jobb a békesség, így inkább ilyet ne vásárolj, mert a végén még célzásnak veszi az anyuka!

3. BABASZOBÁBA DEKORÁCIÓ
Csak akkor válaszd ezt az opciót, ha tudod milyen a babaszoba stílusa, mert roppant kellemetlen, ha egyáltalán nem illik bele a képbe.

4. PLÜSSÁLLAT
Porfogó, és egy kisbaba még úgysem játszik vele, de később se nagyon fog. Tudom, vannak írtó cukik, de jelen esetben felesleges pénzkidobás.

5. RUHA
Itt is csak ismételni tudom magam, csak akkor vigyél ajándékba ruhát, ha tudod a baba méretét, és tudod, hogy milyen stílusban szeretik felöltöztetni a szülei. Mert lehet ami neked cuki, az nekik egyáltalán nem az. A legjobb megoldás egy ajándékkártya valamelyik bababoltba! 


Te kiegészítenéd még valamivel a fent olvasottakat? 
Véleményed megoszthatod velünk a bejegyzés alatt!


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.