12 DOLOG, AMIÉRT SZERINTEM JÓ ANYA VAGYOK!

Sokszor felteszem magamban a kérdést - Vajon elég jó anya vagyok-e!? Vannak napok, amikor azt érzem, hogy igen, de vannak olyanok is, amikor azt érzem, hogy nagyon nem. Összeségében szerencsém van, mert a kislányom egy angyal, de olykor az angyaloknak is vannak rossz napjaik...amikor én is lehetnék egy kicsit megértőbb, vagy türelmesebb vele, és gondolkozhatnék az ő fejével, mert így minden sokkal egyszerűbb lenne, de mindezek ellenére én úgy gondolom, hogy a legjobb tudásom szerint nevelem a kislányomat.
2017. október

1. Minden éjjel hegyezem a fülem, és ha felsír, hipp-hopp már a szobájában is vagyok.

2. Én vagyok a legjobb cumi detektív, mert mindig megtalálom, ha eltűnik.

3. Mivel a szundikendő a legnagyobb kedvenc, és alváshoz elengedhetetlen, kapásból be is szereztünk belőle 3-at, mert így mindig tiszta, frissen vasalt szundikendő várja a kiságyban ha eljön az alvás idő. 

4. Laura miatt még a vasalást is bevállalom, olykor óra hosszákon keresztül. (pedig utálom) :)

5. Ha éhes, pillanatok alatt készítek neki valamit.

6. Azokat az ételeket is vidáman elkészítem neki, amiket ki nem állhatok, és eszek is belőle, mert mindig együtt eszünk.

7. Minden babaételt saját kezűleg én készítek neki, és nem a mű, üveges bébiétellel etetem.

8. Mindent megmutatok neki, mert nagyon érdeklődő...hogy-hogy pakolok be a mosógépbe, a mosogatógépbe, hogyan teregetek, hogyan sütök-főzök, hogy kell fésülködni és hajat szárítani...
Az őt körülvevő világ minden apróságával próbálom megismertetni.

9. Szuper gyorsan ott vagyok, ha bekoppan a feje, vagy ha éppen készül valamit magára borítani, és rengeteg gyógypuszit tudok adni, ha esetleg valami bibi történne.

10. Rengeteget játszunk, és nagyon sokat dalolok neki. Képes vagyok vele együtt a földön kúszni-mászni, ha kell vicces fejeket vágok, mert az nagyon tetszik neki. Ezenkívűl még szoktunk olvasni, táncolni és sokat sétálunk.

11. Néha hagyom, hogy pakolásszon, mert olyan boldog tőle...én meg később majd elpakolok utána.

12. Szívem minden szeretetével szeretem!

Szeretném leszögezni, hogy ez a poszt nem azért készült, hogy saját magam fényezzem, én milyen jó anya is vagyok, hiszen több mint egy óra hosszát gondolkodtam azon, miket is írjak ebbe a pár pontba...de azt hiszem ezek azok a gondolatok, amiért én megfelelő anyának tartanám magam. Bár kinek mi a reális!? De az az egy biztos, hogy rossz anyák nincsenek, mindenki jó a maga módján, maximum tanácstalanabbak, magabiztosabb társaiknál. 


Te magadra ismertél valamelyik pontban?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.