BABA-MAMA KEDVENCEK | NOVEMBER

MAMA KEDVENCEK:
Ebben a hónapban is voltak kedvenceim. Egy korábbi bejegyzésben már írtam arról, hogy milyen tapasztalataim voltak az ebben a hónapban rendelt ORIFLAME termékekről, akit érdekel IDE kattintva elolvashatja! A napokban egy pár óra hosszáig kimenős voltam, és ellátogattam a KIK-be, ahol rátaláltam erre a csodálatos műszőrme anyagú kispárnahuzatra, ami tökéletes dekorációja lett a nappalinknak. A lakásban a héten már elkezdtem a karácsonyi dekorálást, ezért ezt az üvegbe zárt havas fenyőt sem hagyhattam ott, mert olyan szép, letisztult, pont emiatt az egyszerűsége miatt tetszett meg nagyon. Elemes, és ha bekapcsolod egy kis led világítja meg a fenyőket. Nagyon hangulatos, Laura imádja.


BABA KEDVENCEK:
Laurának is voltak a hónapban kedvencei. Az egyik ez a baba, ami az EMMI névre hallgat és eredetileg Mikulás ajándéknak szántuk, de megtalálta és már oda kellett adni, mert utána már nem hagyta magát lerázni. Ez egy puha baba, de csak a törzse puha, a végtagjai nem! 30cm magas, hangokat nem ad ki, de van egy cumija, ami a szájába tehető. Szerintem nagyon cuki. Még nem rendeltetésszerűen használja, de néha együtt alszanak és elég sokszor játszik vele...szorongatja, simogatja, pofozgatja. A TESCO-ban vettük, amikor a nagy akciós hétvége volt a játékokra.


Végre megérkezett a WISH-ről rendelt szülinapi ruha is, röpke 10 nap alatt, (ilyen még sose volt). Korábban már leírtam Laura első szülinapjával kapcsolatos terveim, amiben még a púder színt részesítettem előnyben, de végül csak a fekete-fehér szín mellett döntöttem.
Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.