BABA-MAMA KEDVENCEK | OKTÓBER

MAMA KEDVENCEK:
Jelenleg a MOSCHINO Fresh parfüm a kedvencem, aminek az a különlegessége, hogy olyan az üvege, mintha ablaktisztító volna. Az illata pedig...ááááá, nagyon bejön. :)
Mivel nagyon szeretem a hasított bőr dolgokat, és télen csak ilyen anyagú táskákat használok, így beszereztem mellé egy nyakláncot is az F&F-től. 
Voltunk az IKEÁBAN, és ott is sikerült egy pár dolgot megcsípnem. Az egyik kedvencem a FISKBO képkeret, mert árban is nagyon baráti, és a forma is nagyon egyszerű és letisztult. Szerencsém volt, mert még éppen sikerült a VINTER 2017 kollekciós ágyneműt is megvennem, ami szintén egy nagyon jó vétel volt, és cseppet sem bántam meg.
BABA KEDVENCEK:
Már egy ideje körsálat keresünk Laurának, de végre a H&M-ben találtunk neki, amihez egy cuki kötött sapit is kapott. Nagyon jó az anyaguk, és jó melegek. Nagyon szeretjük őket.
Ezt a plüss víziloval a MÖMAX-ban vettük. Pihe-puha, nagyon szeret hozzábújni.
Az IKEÁBAN neki is vettünk most ágyneműt. Eddig babatakarókat használtunk, de így, hogy mindjárt egy éves, arra gondoltam éppen itt az ideje "nagylányosabb" ágyneműre váltani. A HJÁRTEVÁN ágyneműre esett a választás, és egyáltalán nem bántam meg, nagyon meg vagyok vele elégedve. Könnyen vasalható, 100% pamut, és nagyon szereti a kislányom.


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.