BABA-MAMA KEDVENCEK | DECEMBER

BABA KEDVENCEK
Ajándékok terén most ez a hónap nagyon kedvező volt Laura számára, hiszen ebben a hónapban volt a születésnapja, és itt járt a Mikulás és a Jézuska is...a sok ajándék közül most ezek a nagy kedvencei.
Ezt a plüss Télapót a Mikulástól kapta, ha megnyomjuk a kézfejét, akkor zenél és világít a sapkájának a bojtja. Nagyon szereti. Miután megkapta, egy jó pár napig még nem tudta bekapcsolni, de amióta megtanulta, be-ki kapcsolgatja állandóan és táncol rá. Nagyon szereti.
Ezek a Fisher Price játékok most nagyon tetszenek neki. A laptop egy nagyon jó dolog, mert eddig mindig a miénk kellett neki, most pedig már a sajátjával van elfoglalva. Mivel készségfejlesztő játék, így 3 szinten keresztül tud a baba tanulni vele. Énekel, tanítja a babáknak az ABC-t, a számokat, a formákat és a színeket. Szóval szerintem is szuper dolog. A kutyusos kis vonat pedig egyszerűen telitalálat volt nála. A vonat is zenél, és különböző dolgokra tanítja a kicsiket. Ami pedig a legszuperebb, magától is megy, ha megnyomjuk a vonat kéményét (ez persze kikapcsolható funkció rajta). Sokat segít a kúszás-mászás gyakorlásában, hiszen mindig kotor utána. Van hozzá három figura (béka, kutyus, majom), mondanom se kell, hogy Laura mindig ezeket szorongatja, még enni is sokszor magával viszi. Szóval tényleg telitalálat lett ez a játék.


MAMA KEDVENCEK
Ezt a BVULGARI OMNIA CORAL parfümöt a régi bordó Omnia helyett kaptam Karácsonyra. Elsőre furcsa illata volt, de többszöri használat után nagyon megszerettem. Tavaszi illat, virágos-gyümölcsös. Egyébként én határozottan nem szeretem az édes parfümöket, de ennek tényleg kellemes illata van. 
Ebben a hónapban se maradhattam ORIFLAME termékek nélkül. Szuper dolgokat hozott nekem a Jézuska. Kaptam GIORDANI GOLD alapozót, alapozóecsetet, kőpúdert és szemhéjtust. Karácsony előtt limitált kiadásban volt kapható az ORIFLAME SPARKLING COLLECTION habfürdője, nagyon jó illatú, imádom! Évekkel ezelőtt használtam az Oriflame DIVINE parfümjét, idén ezt is kaptam pici kiszerelésben.

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.