KARÁCSONYI DIY BABA FOTÓZÁS - OTTHON

Bevallom őszintén, gyereket fotózni egyáltalán nem könnyű feladat, éppen ellenkezőleg, óriási kihívás! Általában sosem ül meg egy helyben, pont akkor nem néz oda, amikor kellene, bemozdul, vagy pont akkor kezd el sírni, mert éhes vagy nincs kedve az egészhez...

Szerettem volna egy pár karácsonyi képet magunkról, de mivel fotóshoz már nem jutottunk el az idén, így gondoltam, majd én csinálok egy pár képet. Hát természetesen egy olyan kép se született, amin hárman lennénk és vállalható lett volna, de olyan sem, amin Laura és én, mert mindig jobb dolga volt annál, hogy belenézzen a kamerába. Összességében szerintem a végeredmény nem lett olyan rossz, bár ezt a profi fotósok most biztos megkérdőjeleznék! :)

Lehet, hogy nem mindig jön össze amit elképzeltünk, lehet, hogy sokszor hibázunk, de attól, hogy néha vannak rossz napjaink, még ugyanúgy szeretjük egymást. Így teljes minden, a mosolyokkal és a könnyekkel együtt. 


Szeretem ezt a fotósorozatot, mert örökre megőrzi nekünk, hogy milyen volt egy örökmozgó, végtelenül bájos kislánnyal az élet. Tudom, hogy egyszer hiányozni fog ez az időszak, de akkor majd előveszem a fotókat és ott lesznek velem ezek a pillanatok.Nálatok is ilyen körülményes egy-egy "tökéletes" fotó elkészítése!?


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.