#2017BESTNINE KOLLÁZS INSTAGRAMRA

Valószínűleg Ti is láttátok már, hogy a idei évben készült legjobb képeitekből egy 3x3-as kis kép kollázst lehet megosztani az Instagramon. Mutatom, hogy hogyan tudod Te is megcsinálni!

Első lépésként egy INSTAGRAM fiókra lesz szükségünk, amibe legalább 9 képet feltöltöttél már az idén!

Ezután egy böngésző segítségével felkeressük a Bestnine2017 weboldalt. Ide már csak be kell írjuk az Instagramon használt felhasználó nevünket, és az oldal össze is állítja saját személyes kollázsunkat.

A válogatásba azok a képek fognak bekerülni, amelyek a legtöbb lájkot kapták ebben az évben. Egy kicsit várni kell, mire elkészül, de néhány másodperc múlva már láthatóvá is válik az eredmény.
Íme a LauraMommyblog Instagram oldalának a bestnine2017-es válogatása...


Miután lementettük a képet, már meg is oszthatjuk az Instán a követőinkkel, természetesen a #2017bestnine hashtaggel együtt.

FONTOS! A program csak olyan Instagram fiókokkal működik, amelyek nincsenek privátra állítva! Ha valakinek mégis az lenne sincs semmi gond, mert arra a kis időre ha kikapcsolja a privát módot, elkészítheti a fotó kollázst, és utána visszaállíthatja privát módra a fiókját.

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.