10+1 DOLOG, AMIÉRT NÉHA ROSSZ ANYÁNAK ÉRZEM MAGAM...

Van az a mondás, hogy "Senki sem tökéletes..." - na ez az anyaságnál is pontosan így van. Vannak akik "para mamik", vannak akik "szuper anyák", de vannak azok a bizonyos "rossz anyák" is, akik nem igazán törődnek a gyerekeikkel. De vajon kik is ők? A mai világban szeretnek az emberek a "rossz anya" jelzővel dobálózni és sajnos sok anyuka fáradtan, rossz hangulatában ezt el is hiszi magáról, még akkor is, ha ennek nincs semmi valóságalapja! Én egy átlagos anyukának tartom magam, de én sem vagyok tökéletes, néha azért egy pár dolog miatt nekem is lelkiismeret furdalásom van... Egy szuper anyu most biztos elítélne, miután a következő sorokat elolvasta, de egy átlagos anyuka talán egyetértene néhány ponttal...!?
KÉP: Pinterest
1 Néha rossz anyának érzem magam, amiért nem mosok külön a kicsire, hanem a mi ruháinkkal együtt mosom az övét is.

2 Néha rossz anyának érzem magam, amiért napokig nincs időm sétálni menni vele és csak a kertben vagyunk kint egy pár percet.

3 Néha rossz anyának érzem magam, amiért lusta vagyok az autótól a bolt bejáratáig ráadni a fejére a sapkát, és inkább a kabát vagy az overál kapucniját a fejére húzva gyorsan beszaladok vele a boltba...

4 Néha rossz anyának érzem magam, amiért nem veszem az ismerőseim babás tanácsait komolyan (bár lehet néha jobb is, máskülönben paráznék állandóan).

5 Néha rossz anyának érzem magam, amikor vágyom egy kis csendre, és ilyenkor bekapcsolom neki a mesét, hogy azzal lekösse magát egy időre...

6 Néha rossz anyának érzem magam, amiért 8 hónapos kora óta nem sterilizálom a cumijait.

7 Néha rossz anyának érzem magam, amiért sokszor elfelejtem a D vitamin cseppet beadni neki.

8 Rossz anyának érzem magam, amikor néha eldugom a gyerek elől a süteményt, és akkor eszem  vagy esszük meg apával, amikor ő már alszik.

9 Rossz anyának érzem magam, amikor néha kihoz a sodromból, és erőteljesebben rászólok.

10 Néha rossz anyának érzem magam, amikor nem pattanok ki elsőre az ágyból amikor éjszaka felsír, ugyanis sokszor nincs is ébren, csak álmában sír fel, de alszik közben.

10+1 Néha rossz anyának érzem magam, amikor  - egy hosszabb, nyűgösebb éjszaka után - reggel nem pattanok ki egyből az ágyból, ha ő már felkelt.

Ti éreztétek már magatokat rossz anyának?
Ha igen, miért?Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Ha nem akartok lemaradni a blog legfrissebb tartalmairól, akkor 
IRATKOZZATOK FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Küldjetek egy emailt a lauraandmommy.blog@gmail.com email címre és már küldjük is Nektek a legfrissebb tartalmakat!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.