ÚJÉVI FOGADALMAK 2018-RA

1 Fogyni szeretnék

Biztos sok mindenkinek feltűnt már, hogy a korábban nagy fellángolással elkezdett fitt mami projektemből a végén semmi sem lett, mert sajnos be kell, hogy ismerjem.... nem voltam elég kitartó, és pár hét után fel is adtam az egészet. Pedig szépen olvadtak a kilók, de végül mégis a cukor és társai győztek. Most viszont, hogy vége a karácsonynak, és a szilveszternek, ismét újult erővel kezdek neki ennek az egésznek, most nagyon elszántam magam, és azt hiszem ezt ki kell, hogy használjam. Januártól ismét indul a diéta és próbálok itthon minél többször tornázni, és tavasszal futni is szeretnék majd...

2 Angol nyelv tanulása

Le se merem Nektek írni, hogy a suliban hány éven keresztül tanultam angolul, és ha belegondolok, hogy annyi év után jelenleg milyen szinten vagyok, elsüllyedek a föld alá szégyenemben, és ezt most a legkomolyabban írom. Szóval újévi fogadalmam egyike, hogy 2018-ban komolyabban veszem ezt a dolgot és szintre hozom magam, mert szeretnék az idén már folyékonyan beszélni angolul. 

3 Kevesebbet vitatkozni a párommal és több időt tölteni vele kettesben

Mint általában minden családban, nálunk is vannak néha viták, veszekedések, előfordul, hogy nem egyezünk dolgokban...ez főleg azóta van, amióta megszületett Laura, ezért szeretném, ha 2018-ban még ennél is kevesebb vita lenne közöttünk és szeretném, ha a jövőben több időt tudnánk kettesben tölteni.

4 Azokra az emberekre koncentrálni, akik már most ott vannak, ahová én tartok

Számtalan embert ismerek, számtalan ember nevezte már magát a barátomnak, akik mellett mindig kiálltam és ott segítettem nekik ahol csak tudtam....de mit értem el ezzel!? Mindegyiknek csak addig voltam jó ember a szemében, amíg érdekük származott belőlem. Amint elérték amit akartak, én lettem a rossz, és minden eddigi dolog el lett felejtve! Na mostantól ennek VÉGE! Csak azokra az emberekre fogok innentől koncentrálni, akik már most ott tartanak, ahová én tartok, alább nem adom!!!

5 Szeretnék türelmesebb lenni és pozitívabban gondolkodni...

5+1 Jobb anya lenni és több időt a szabadban tölteni a kislányommal

Sokat vagyunk a levegőn, de 2018-ban még ennél is többet szeretnék vele kint tölteni, mert imád a szabadban lenni és nem szeretném ettől az élménytől megfosztani. Lesz ő bent eleget, ha elkezdi majd a sulit (de arra még várni kell egy pár évet szerencsére).

Nektek mi az újévi fogadalmatok 2018-ra?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.