A NAGY BEJELENTÉS: ÍGY TUDATHATOD A VILÁGGAL, HOGY KISBABÁT VÁRSZ!

Manapság már számtalan módon közölhetjük a világgal életünk legboldogabb és egyben legmeghatározóbb eseményét. Összeszedtem most Nektek pár olyan képet, ami szerintem nagyon aranyos és ötletes, és segítségül lehet a nagy bejelentéshez ha kisbabát vártok...

ÍGY TUDATHATOD A VILÁGGAL: JÖN A BABA!
Egy kisbaba mindig csoda az ember életében, legyen az az első vagy éppen a harmadik, ezért nem gondolom, hogy már a második gyereknél felesleges lenne ilyen képeket használnunk! Íme egy pár ötlet, hogy tudhatjátok a világgal az örömhírt: kisbabát vártok!


AZ APUKÁNAK ÍGY JELENTHETED BE!
Az egyik legcélratörőbb megoldások egyike!

ÉRKEZIK A KISTESÓ!
Egy kistesó érkezése is hatalmas boldogság a család életében. A következő ötletekkel szeretnék Nektek tippet adni ahhoz, hogy hogy tudathatjátok az örömhírt, ha már úton van a tesó!

KISFIÚ VAGY KISLÁNY?
És igen, itt a nagy kérdés, ami mindig, mindenkit foglalkoztat... Vannak akik nem akarják elárulni, vannak akik nem szeretnék tudni, legyen meglepetés - majd a szüléskor kiderül, de vannak olyanok is, akik szívesen megosztják ezt másokkal is. Ha szeretnéd egy kedves képpel tudatni, hogy ki lakik a pocakban, íme egy pár ötletes fotó, ami a segítségedre lehet!
Képek forrása: PINTEREST

Ti, hogy jelentettétek be, hogy babát vártok?
Volt kedvenc fotó is hozzá?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.