BABA-MAMA KEDVENCEK | FEBRUÁR

BABA KEDVENCEK:
Egyik nap sétáltunk a belvárosban, amikor a HÁDA kirakatában megpillantottuk ezt a cuki mackót, és bementünk, hogy közelebbről is szemügyre vegyük. Teljesen új állapotú volt, és mivel ajtókitámasztó, így súlyra se könnyű. Nagyon tetszett benne, hogy ilyen különleges bőr anyaga van, így meg is vettük Laurának és azóta a gyerekszoba egyik éke lett. 
Ezt a hintát pár napja vettük, de esküszöm, hogy nagyon jó ötlet volt tőlem, mert olvastam valahol, hogy a babák és a nagyobb gyerekek is szeretnek hintázni, és amellett, hogy jól szórakoznak benne, közben még az egyensúlyérzékük is fejlődik. Laura első perctől fogva imádja, és azóta, hogy meg van, minden napi programmá vált nálunk a hintázás. (Néha a képen látható békát is meghintáztatjuk benne.) A hintát a TESCOBAN, a hintacsavarokat hozzá a PRAKTIKERBEN vettük.
Ezt a cuki kis cipőt a CSÓRA CIPŐBOLTBAN vettük Laurának, mert akartam neki egy hasonlót itthonra. Nagyon aranyos a lábán, és Neki is nagyon tetszik. 
Az ALDIBAN vásároltunk a múltkor, amikor ez a formabedobós fajáték pont akciós volt. Nagyon megörültem amikor megláttam, mert játszhat vele úgy is, hogy a csigát húzza maga után, ilyenkor a csiga "háza" forog és kotyognak benne a kockák, használható kockák nélkül is, de játszhat vele úgy is, hogy a kockákat próbálja a megfelelő helyre bedobálni. Egyébként már nagyon szépen megtalálja, hogy melyiket melyikbe kell dobni, de a csigát még csak tologatja, hiszen még nem tud önállóan járni. 

MAMA KEDVENCEK:
Nagyon szeretem az egyedi, különleges dolgokat, ami nem jön velem szembe az utcán. Nem mondom, hogy nem csábulok el egy-egy "tömeg" üzletben, de inkább a stílusos, egyedi dolgokat kedvelem és részesítem előnyben, így hát pár napja voltunk a CSÓRA CIPŐBOLTBAN, mert a gyereknek szerettem volna itthonra egy benti cipőt venni. Szerencsére neki is találtunk egy cukit lsd. a bejegyzésben, és magamat is megleptem tavaszra egy könnyű, lapos talpú kis cipőcskével.
Tónitól kaptam ezt a FOREVER naptárat és tollat, mert idén már én is belekezdtem a termékek értékesítésébe és gondolt rám, hogy legyen mibe jegyzetelnem... Egy Aranyember! 

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.