BABA-MAMA KEDVENCEK | JANUÁR

MAMA KEDVENCEK
Mostanában nem vettem magamnak táskát, piciket meg pláne nem, mert amióta gyerekem van, a legnagyobb táskám is kicsinek bizonyul, viszont ezt a cuki darabot nem tudtam nem megvenni amikor megláttam a PEPCO-ban, hiszen akciós volt.  
Már régóta szeretnék egy hasonló tükröt az előszobába, így amikor megláttam a KIK-ben ezt a gyönyörűséget, már akkor tudtam, hogy az enyém lesz és hová fogom majd itthon tenni. A váza és a gyertyatartó F&F, a TESCO-ban vettük kiárusításban. 

BABA KEDVENCEK
Laura nagyon szereti a könyveket, amiért nagyon büszke is vagyok rá, mert szeretném, ha az egész életét végigkísérné a könyvek iránti szeretete. Szeretném, ha majd szeretne olvasni, akárcsak én vagy a nagymamája, aki ráadásul még könyvtáros is. Voltunk pár hete a LIBRI könyvesboltban és ott találtam rá ezekre a kis könyvekre. Igazából POP UP  könyveket kerestem neki, de a KUKUCS könyvek jobban elvarázsoltak minket. Kérdések vannak benne, és ujjal kell hozzá tologatni a képeket, hogy megtudjuk a választ. Nagyon jó kis könyvek, nem bántam meg, hogy megvettük őket. Az állatos könyvet Laura választotta magának. Annyira tetszett neki, hogy ide se adta, alig tudtuk kifizetni. Szép színes könyv, sokféle állat van benne, játékosan tanítja a kicsiknek az állatokat, hogy mi micsoda.
A kis plüss nyuszit a H&M-be vettük. Szükségünk éppen nem volt rá, de annyira puha és aranyos, hogy győzött a cukiság.
Voltam a DM-ben Laurának tejitalt venni, és a kasszáknál láttam meg ezt a szilikon cumit (a DM saját márkás cumija - BABY LOVE). Volt több színben és felirattal, én ezt a színt választottam.  Mivel eddig csak AVENT cumink volt, azt hittem nem is fog kelleni neki, de elfogadta, és úgy látom azóta is nagyon szereti.
Ez a FISHER PRICE kutyusos tanulóközpont már nagyon régóta tetszik nekem és szerettem volna megvenni Laurának, de indokolatlanul drága, hiszen 23.130 Ft. szerintem rengeteg pénz ezért a játékért. De Anya ügyes volt, és megrendeltem az interneten január elején egy játékboltból 40% kedvezménnyel. Végeredményben nem bántam meg, mert nagyon szereti, és van még annyi funkciója, amit majd csak később tud használni, hiszen jelenleg még kicsi hozzá, hogy nem félek attól, hogy fél év múlva már csak a szekrény tetején fog porosodni!

A bejegyzés fizetett promóciót nem tartalmaz!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.