BABY DAYBOOK - SZOPTATÁS ÉS GONDOZÁS NYOMKÖVETŐ APPLIKÁCIÓ ANDROIDRA

Miután megszületett Laura, a szoptatás mellett sokat fejtem is neki, így szerettem volna egy olyan applikációt, ahol nyomon tudom követni, hogy mikor mennyi fejtem, mikor mennyit aludt, és evett, így elkezdtem a PLAY áruházban nézelődni, hátha találok valamit, ami kedvemre való. Hát elég sok applikáció angol nyelvű volt, amivel igazából nem is lett volna gond, mert ha megy az angol, akkor simán elboldogul az ember vele, de én olyat szerettem volna, amin a magyar nyelv is beállítható, mert magyarul nekem egyszerűbb volt kezelni a programot a babával kapcsolatos teendőim mellett. 

Rengeteg funkciója van, nagyon sok mindent lehet rajta követni, egészen a baba nagyobb koráig. Mi még jelenleg is használjuk, de már nem veszem annyira komolyan, mint amikor még picike volt. Ami nagyon megkönnyíti az applikáció használatát, az a telefon felső értesítési sávjára beállítható értesítési widget, mert így egy gombnyomással már használható is az app.
Az applikációt szinkronizálhatod akár a párod telefonjával is, hogy mindketten tudjatok bele írni a saját telefonjaitokról, ha éppen nincs otthon a másik fél amikor a baba etetése vagy fürdetése történik. A program a nap végén összesít, hogy pl mennyit ivott, mennyit szopcsizott, vagy éppen hány pisis és kakis pelus volt aznap, emellett havi összesítéseket is csinál. A baba fejlődését is nyomon követhetjük ennek az applikációnak a segítségével. Mivel több kisbaba is felvihető a programba, így akár majd a kistesó mindennapjait is vezethetjük benne. 

Én személy szerint nagyon szerettem ezt a programot, amikor Laura még pici volt, mert akár emlékeztetőt is állíthatsz be hozzá, és csörög, ha szoptatni vagy fejni kell!  Szóval bátran ajánlom Mindenkinek, aki még jelenleg kismama, de azoknak is, akiknek már pár hónapos a csemetéje, mert a bilizéstől a kinti sétáig, bármi vezethető benne, valamint a védőnőnk munkáját is megkönnyíthetjük vele!
Ha kíváncsi vagy az applikációra, kattints IDE!


Ti használtok hasonló applikációkat?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.