FEMINI BOX PICINKE KIADÁSA

Ma megérkezett a várva várt meglepi dobozunk a FeMini boxtól. Mivel nagyon sokan dicsérték már ezeket a dobozokat, így kíváncsi lettem és a Picinke kiadásukat most megrendeltem én is, de megmondom őszintén, hogy miután kibontottam, csalódott is lettem. Mielőtt megrendeltem, elolvastam, hogy milyen magyar alkotók munkái lesznek majd benne, külön-külön a Facebookon is megnéztem őket, és talán ezért is csalódtam, miután kibontottuk a dobozt, mert én egy kicsit többet vártam tőle. Korábban az anyukák olyan jó kis dobozokat osztottak meg a blogjaikon, amiket irigykedve néztem, és arra gondoltam, hogy milyen jó lett volna nekem is venni belőle, de sajnos ez most nem ilyen volt. Ha értékelnem kéne ezt a dobozt, sajnos az 5 csillagból most csak 3-at tudnék rá adni. 


A doboz tartalma:
- HelloBaby magazin
- Baby Berry arany falmatrica
- MOMS DO HAVE TIME heti tervező lapok
- LOLO HOMEMADE pamut körsál
- Szivárványmami horgolt dekortól egy horgolt maci ujjbáb
- lidasoul hajcsat
- Baby Mandarin szundikendő
- EKKA egyedi kézzel készített dekorációs betűtől egy #Harmónia felirat
SOMOGYITEKLART/TEKI illusztrátor képes zászlófüzérje


A felsoroltak közül egy olyan dolgot se tudok mondani, ami annyira kiemelkedne és annyira örülnék neki. Laura ugyan eljátszott ideig óráig az ujjbábbal, de utána már az sem érdekelte. A zászlófüzért már ki is raktam a kiskuckója ajtajába, a falmatricákat akarom majd kirakni még a szobájába, ha elkészül a kis játéksarok, amit oda terveztem.
Összességében a doboz nagyon szép, és ötletes a kezdeményezés, csak gratulálni tudok a kitalálójának!


Ti rendeltetek már FeMini boxot?
Nektek tetszett a Picinke kiadás?


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

2 megjegyzés :

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.