3D KÉP FILLÉREKBŐL

Tegnap új logót kapott a blog, amin már szerepel családunk kis "címere" is - a két egymáshoz bújó nyuszi. Laura is nagyon szereti a nyuszikat, sok plüss nyuszija van - aki régebb óta követi a blogot, az kisebb korában már láthatta a róla készült fotókon. Mivel szerettem volna, hogy a lakásban is látható legyen valamilyen formában, ezért elővettem a kreatív oldalam és csináltam belőle egy képet a falra.  Előtte a Pinteresten inspirálódtam. Ajánlom az oldalt mindenkinek, aki szeretne valami újat, valami kreatívat de tanácstalan. A képet először a gyerekszobába terveztem, de végül a hálószobába került, mert abba a környezetbe jobban beleillett. Nagyon olcsó költségvetésű az egész, szóval kezdjünk is bele! :)


SZÜKSÉGÜNK VAN:
olló, erősebb ragasztó vagy ragasztó pisztoly, vastagabb fonal, tol, nyomtató papír, fényképkeret 1. Nyissuk meg laptopon a képet vagy feliratot amit szeretnénk majd körberajzolni. A megfelelő méret beállítása után (mekkora fér el a fotókeretbe), rajzoljuk át a mintát a papírra.2. Ezután a ragasztópisztoly segítségével ragasszuk fel a fonalat a papírra. (Én úgy csináltam, hogy kb 10 centinként vágtam le a fonalat a gombolyagból, és centinként ragasztottam fel, hogy biztosan odaragadjon.) 

3. Ha elkészültünk a felragasztással és nem kell vágni a papír méretéből, már bele is rakhatjuk a fotókeretbe.


Ti készítettetek már hasonló dekorációt otthonra?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!
Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.