BABA-MAMA KEDVENCEK | MÁRCIUS

BABA KEDVENCEK:
Ezt a sátort pár hete a KIK-ben sikerült megvennem majdnem negyed annyiért, mint amennyiért mostanában árulják. Laura nagy kedvence lett, sokat játszik benne és mi is szívesen időzünk ott vele, már amennyire mi még elférünk benne - amúgy egész nagy sátor, szóval tényleg nagyon jól jártunk vele. Ha jobb idő lesz, majd kirakom a teraszra vagy a kertbe, hogy ott játsszon benne.

Ebben a hónapban talán ez a BIGBOBBYCAR autó volt a legnagyobb kedvenc, amit Laura az apukájától kapott. Baba taxija már lassan egy éve van, de azzal eddig csak hátrafelé tudott menni, ezzel viszont most megtanult már előre is, és azóta a kertben teszi vele a köröket. A kormányzás igaz még nem tökéletes, de majd belejövünk, elégre is: Gyakorlat teszi a mestert!  :)
Az ALDI-ban találta Tóni ezt a cukker kis baba csizmát, ami annyira aranyos, hogy én személy szerint azóta se tudok betelni vele. Egy cet a gumicsizma mintája, aminek az oldalán és a hátulján is uszonyok vannak. Annyira cuki Laura lábán, hogy legszívesebben megzabálnám az egész gyereket olyankor, amikor a lábán van. Egyébként Ő is nagyon szereti, és mindig a cet hátsó uszonyaival játszik, ha a gumicsizma a keze ügyébe kerül. :)
Már egy ideje nézegetem a LEGO DUPLO-kat, de múlthéten vettem is neki egy dobozzal, ami csak pár darabos - nagyon a kezdő szint, mert kíváncsi voltam, hogy vajon mit is kezd majd vele, mert sokan mondták, hogy kicsi még hozzá, minek az neki!? Nem így lett, mert egész ügyesen szétszedi és összenyomogatja őket, szóval azt hiszem, hogy lassan bővíthetjük a palettát. :)
Tavaly nagyon kerestem neki az ilyen könyveket, de sehol nem találtam olyat, ami tetszett volna. Egyik hétvégén édesanyámmal és Laurával vásároltunk a Lidl-ben és ott találta anyukám. Annyira megörültem neki, hogy egyből vettünk is kettőt. Volt több féle, talán 699 Ft. volt darabja!? Mi az Első szavaim, és az Állatokat vettük meg. Nagyon szép a grafikája, vastag a lapja és egész sok állat és tárgy szerepel a könyvekben. Laura egész nap ezt olvasgatja és nagyon sok dolgot felismer már belőlük. 

MAMA KEDVENCEK:
A farmering szintén LIDL-s szerzemény. Igazából elég sok farmeringem van már, de ennek annyira jó volt a színe és az ára, hogy nem akartam otthagyni! A nyaklánc F&F, a TESCO-ban vettem. Tetszik, hogy ilyen hosszú és nagyon szép a kő is hozzá. Szeretem a hosszú nyakláncokat, van is már egy pár darab belőlük. Igaz nem túl bababarát, de ha egy kicsit jobban odafigyelünk rá, akkor semmi baj nem lehet.
Végre nyitott egy üzletet a PEPCO, a repülőtéri TESCO-ban is, így kb 5 perc alatt ott vagyok, ha venni akarok onnan valamit, így nem kell a fél városon átkocsikáznom, ha szükségem lenne valamire. Ezt a kulcsos akasztót is onnan vettem, ami azért nagy kedvencem, mert régóta akarok egy ilyet, hiszen elég kiábrándító volt már az a sok kulcs szanaszét a lakásban, így meg legalább van egy kis rendszer benne és könnyen megtaláljuk őket. Egyébként olyat akartam, aminek ajtaja is van, de annyi kulcsunk van, hogy bele se férne mind, így végül emellett döntöttem.

NEKTEK VOLT VALAMI KEDVENCETEK EBBEN A HÓNAPBAN?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.