GLAMOUR NAPI SZERZEMÉNYEK

Mivel tavaly már engem is elkapott a kuponozás őrülete, így idén is kihasználtam a kuponok adta lehetőségeket. Kiválasztottam a kuponok közül, melyek azok, amelyek talán érdekelhetnek és előtte minden üzletben szétnéztem, megnéztem az árakat, hogy a glamour napokon nehogy drágább árakból kapjam a kedvezményeket, mert sajnos sok üzlet eljátssza ezt ilyenkor a vásárlókkal, úgy meg nincs is akkor értelme az egésznek. Egy korábbi posztomban már írtam erről, ITT megnézhetitek! 
Ha kíváncsiak vagytok, hogy miket vásároltam a kuponokkal, olvassátok végig a bejegyzést!

HINTAÁGY
Talán ennek örültem a leges leges legjobban, mert már nagyon régóta vágytam egy hintaágyra az udvarra, de valamiért eddig még nem vettünk. Nem választottunk egy drága modellt, de a célnak teljesen megfelelő ez is. A legtöbbet a teraszon fogjuk használni, de biztos, hogy a jövőben hátul az udvaron is jó szolgálatot tesz majd. Egyébként Laura imád hintázni, ez ugyan nem olyan hinta, mint amit eddig megszokott, de ezt is nagyon szereti. Sokszor ül a teraszajtó elé és várja, hogy mikor megyünk már ki. A hintaágyból 2000 Ft. kedvezmény jött le a kuponokkal. 


F&F CIPŐ
Akartam egy papucscipőt venni tavaszra, és ez lett belőle. :) Nagyon kényelmes, nem bántam meg, hogy megvettem, mert nagyon tetszik. 20 % kedvezmény jött le belőle.

TÁSKA
Már február óta vadászom erre a táskára. Decemberben a Pepco üzletekben volt kapható, még néztem is,  hogy milyen klassz, de mivel rengeteg táskám van már, nem vettem meg. Februárban valahol megláttam egy hölgynél, aki abban a pillanatban eszembe is juttatta, hogy milyen buta is voltam korábban, mert meg kellett volna vennem. Azóta már az összes Pepcot végigjártam, kerestem az interneten, adok-veszek csoportokban, de sehol sem volt eladó belőle....erre besétálok a hétvégén a tiszaújvárosi Pepcoba (teljesen más dolog miatt), és ott árválkodik a táska az egyik sor végén, csakis rám várva. Úgy le kaptam onnan, mint annak a rendje, és vidáman rohantam is vele a kasszához. Mivel a Pepco nem volt benne a Glamour újságba, így nem volt kuponuk sem, éppen ezért nagyon meglepődtem, amikor a kasszában a hölgy féláron blokkolta. Szóval nekem ez is felért most egy glamour napi kupon akcióval! :)


HAJFESTÉKEK ÉS SAMPON
A napokban tervezem a hajam renoválását, vágatni szeretnék majd belőle és szeretném visszafesteni sötétbarnára, mert ezt a világosat már nagyon unom. A DM-ben 50% kedvezmény volt a PALETTE hajfestékekre, így vettem is két dobozzal. Volt NIVEA kuponom is, amivel 20% jött le a Nivea termékekből, így a kedvenc samponomból is beszereztem egyet, mert otthon már nagyon fogyóban van. 

VILÁGÍTÓ RÓZSAFÜZÉR
Már elég sok világító füzérünk van itthon, de ezt amikor megláttam a KIK-ben, nem akartam otthagyni, mert szerintem olyan szép és különleges. Most 15% kedvezményt adtak a teljes árukészletre, és 20%-ot a fürdőruhákra. Mivel annyira most nem tetszett az árukészlet, így csak ennyit vettünk.

TI IS SZOKTATOK KUPONOZNI ILYENKOR?
HA IGEN, TI MIT VETTETEK A GLAMOUR NAPOKON?


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.