BABA-MAMA KEDVENCEK | ÁPRILIS-MÁJUS

BABA KEDVENCEK:

FA HINTALÓ
Most lehet sokan elítéltek minket, de mi nagyon szeretünk a debreceni zsibogóban vagy a használt németeseknél nézelődni, hiszen néha igazi kincsekre akad ott az ember. Így voltunk ezzel pár hete is, amikor ezt a szuper hintalovat találtuk, majdnem negyed annyiért, mint amennyiért az üzletekben kapható. Azért is nagyon klassz, mert a védő keret leszerelhető róla, így nagyobb korában is tudja majd használni. 

BABAHÁZ
Laura ezt a házikót a szüleimtől kapta gyereknapra. A történet azzal kezdődött, hogy márciusban, még a szezon előtt a Tesco akciósan árulta, és volt belőle egy kiállíva az üzletben. Laura akkor még menni sem tudott, de annyira megtetszett neki, hogy be kellett, hogy másszunk vele a házikóba, nagyon imádta. Nyitogatta az ablakait, az ajtáját, kukucsolt belőle...de azt hiszem a képek önmagukért beszélnek. :) 


AZ A BIZONYOS PIROS PÖTTYÖS LABDA
Szerintem nincs olyan ember, akinek gyerekkorában ne lett volna ilyen labdája. Nekünk is volt az öcsémmel, emlékszem még Soltész mamám udvarán játszottunk vele gyerekkorunkban. Laura is nagyon szereti a labdákat, imádom, amikor "apának" hívja ezt is, mert nem tudja még kimondani a nevét. 

GYEREKÜLÉS BICIKLIRE
Itt a nyár, a gyerek már bőven stabilan ül, így beruháztunk egy gyerekülésre, hogy tudjunk majd bicajozni, hiszen én négy hónapos terhes voltam, amikor utoljára biciklin ültem, szóval nagyon hiányzott már, így nem csak a gyereknek a kedvence, hanem nekem is. :)

MAMA KEDVENCEK:

KARKÖTŐ LAURA KÉPEIVEL
Idén ez volt az egyik anyák napi ajándékom és egyben a legszebb is. Laura tizenegy különböző képe van a karkötőmön, így mindig velem lehet, még akkor is, ha éppen nincs velem. ♡

FOREVER DEO
Már vagy hét éve csak ezt használom, és most, hogy újra itt a nyár, meleg van és izzad az ember, mindig ilyenkor jövök rá, hogy milyen jó választás is volt, és hogy sose cserélném le semmire sem!

NEW SHOES
Idén újra elkezdtem magassarkú cipőkbe járni, így ezt a szuper darabot se hagyhattam ott az üzletben, muszáj volt megvennem, mert nagyon olcsón jutottam hozzá. Nagyon szeretek Csórázni (Csóra cipőbolt), és ezt a cipőt is ott vettem, mindössze 500, igen jól olvastátok, ÖTSZÁZ forintért. :)

GULLÓN KEKSZEK
A diétám alatt se kell lemondanom az édes ízekről, hiszen ezek a kekszek fogyaszthatóak diéta alatt is, persze csak mértékkel! Laura is nagyon szereti őket, együtt szoktunk nassolni belőle.

TÁSKA
Szeretek turkálni, ezt a cuki darabot is onnan vettem és nagyon olcsón jutottam hozzá. Szerintem igazi nyári darab és a fonott talpú szandáimhoz tökéletes választás!

ÜVEG KANCSÓBÓL VÁZA
Ez a kancsó még megboldogult Tóth nagymamámé volt, múlt hétvégén találta Tóni az udvarán. Elmostuk és ilyen szép fényes lett, be is fogtam vázának, mert szerintem annyira szuper így!

ALUDJ JÓL, GYERMEKEM!
Erről már egy korábbi posztomban írtam, ha kíváncsiak vagytok rá, ITT elolvashatjátok. A lényeg, hogy márciusban Laurának volt egy pár hetes időszaka, amikor nem akart aludni se éjjel sem nappal, így a védőnénink tanácsára elolvastam ezt a könyvet, vagyis először a pdf verzióját, mert könyvesboltokban már nem kapható, annyira régi kiadás. Mivel én jobban szeretem a könyveket mint a pdf formátumú fájlokat olvasgatni, így addig mentem, míg egy antikváriumból sikerült megszereznem. Nagyon jó könyv és a módszer is tényleg szuper, nekünk bevált. Ajánlom mindenkinek, akinek hasonló problémái vannak!

LIMONÁDÉS BÖGRÉK
A legtutibb, még a gyereknek is beszereztünk egyet műanyagba, mert állandóan a miénk kellett neki, azt meg nem szívesen adjuk oda, hiszen üvegből van.

Úgy látom, hogy anyának most több kedvence volt, mint a babának. :)


NEKTEK VOLT VALAMI KEDVENCETEK EBBEN A HÓNAPBAN?
HA IGEN, ÍRJÁTOK MEG NEKÜNK KOMMENTBE!

IRATKOZZATOK FEL HÍRLEVELÜNKRE
ha nem akartok lemaradni a blog legfrissebb tartalmairól!


Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.