TI ÍRTÁTOK! LIBERO UP&GO PELUSTESZT EREDMÉNYE...Napokon keresztül teszteltem a Libero Up&Go bugyipelenkáját, készítettem is egy videót, amiben megmutatom Nektek, hogy milyen a pelenka kinézetileg, milyen gyorsan szívja be a nedvességet, és milyen az a felület, ami a babánk puha kis bőrével érintkezik.

A közösségi oldalaimon olyan anyukák jelentkezhettek, akik szívesen tesztelnének majd velem, így 10 szerencsés anyukának ki is küldtünk egy-egy mini csomagot, hogy ők is kipróbálhassák a bugyipelenkát, majd utána őszinte véleményt formálhassanak róla.

Ezúton is szeretném megköszönni annak a sok őszinte Édesanyának, akik kipróbálták, és őszinte véleményt írtak a termékről, majd egy pár kérdésemre is szívesen válaszoltak a teszt után. 

Most pedig elhoztam Nektek egy pár, tesztelésben részt vett anyuka véleményét a termékről:

"Sokkal kényelmesebb, hogy gumis a dereka, mert vele együtt mozdul, nem fixen beállított, mint a hagyományos pelusoké..."

"Tökéletesen tette a dolgát a pelus, bár nem lep meg, mert mi az első pillanattól kezdve Liberót használunk...könnyű használni, ráadni me főleg, a széttépős része is meg a ragacs is tökéletes. Pihe puha belül, nem szoros gumival, de mégis tartja amit kell."

"A tépőzárashoz képest, nagyon furcsa volt ezt a pelust használni, de szépen illeszkedett a pocakján és a combján is...röviden összegezve tetszett a pelus."

"Nagyon puha, nem zörög, biztosan kényelmes viselni, valamint könnyen feladható volt."

"Könnyű feladni, illetve levenni, még az örökmozgó gyerkőcről is."


Köszönet a LIBERO-nak, amiért szponzorálta ezt a bejegyzést!


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!


Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.