ALOE TERMÉKEK A BABAVÁLLALÁS ELŐTT

Forrás: Pinterest
Akik már régebben követnek, azok biztos tudják, hogy sajnos nem sikerült egyből teherbe esnem, miután elhatároztuk, hogy kisbabát szeretnénk. Több mint másfél év volt, mire teherbe estem, és hiszem, hogy az aloe termékek is nagyban hozzájárultak a sikerünkhöz. Indítok az elkövetkező hetekben egy aloe kisokost, ami a gyermekvállalás előtti időktől, egészen a baba megszületéséig bemutatja a szerintem jó, és bevált aloe termékeket. Első körben a babavárás előtti résszel ismerkedhettek meg, amiben leírom, hogy én miket használtam, ami szerintem nagyban befolyásolta azt, hogy Laura végre megfoganjon. 


C9
A c9 egy kilenc napos, méregtelenítő kúra. Nagyon sok párnak segített már abban, hogy miután mindketten végigcsinálták ezt a kúrát, 1-2 hónapon belül megfoganjon a kisbabájuk.

A doboz tartalmaz Aloe Vera gélt is, ami méregtelenít, ezáltal intenzív a méregtelenítés, nem csak azért, mert pár kilótól meg is tudunk szabadulni (én 6 kilót fogytam vele a 9 nap alatt), hanem azért mert nagyon fontos a szervezetünk méregtelenítése. Ez a csomag úgy méregtelenít, hogy közben feltölti a szervezetet ásványi anyagokkal, vitaminokkal, ami megfelelő állapot ahhoz, hogy egy új élet elinduljon. 


ALOE BERRY NECTAR
Tartalmazza mindazt, amit a jól ismert Aloe Vera Gél, és ezeken kívül még tőzegáfonyát és almát, ami az övön aluli részeket tudja jól kezelni. (Fertőzés vagy felfázás esetén kitűnő!)

Tartalma miatt nagyon jó a húgyúti fertőzések megelőzésére is! FONTOS, hogy az övön aluli területek rendben legyenek, főleg a babavállalás előtt!


VITOLIZE WOMEN/MAN
Hormonális egyensúly problémára ajánlom. 

Abban tud segíteni, hogy természetes összetevőkkel, ásványi anyagokkal, vitaminokkal, gyógynövényekkel, természetes módon tudja befolyásolni a hormon háztartásunkat. 

ROYAL JELLY
Méhpempőt tartalmaz. Rengeteg B vitamin és ásványi anyag van benne, ami hozzájárul ahhoz, hogy a megfelelő női hormonok beinduljanak, és megfoganhasson a kisbaba. 


Tehát ezek a termékek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy megfoganjon a kisbabánk! Szeretném leszögezni mindenkinek, hogy ÉN NEM VAGYOK orvos, ezeket a termékeket nekem is csak ajánlották, kipróbáltam, és nekünk bevállt! Bővebb információért, vagy termék beszerzés miatt az alábbi oldalon kereshettek:
vagy a bejegyzés alatt kommentbe!

A következő héten is tartsatok velünk, mert arról fogok írni, hogy milyen termékeket érdemes fogyasztani akkor, amikor már a pocakunkban van a kisbaba! 

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.