ALOE TERMÉKEK TRIMESZTEREKRE BONTVA


Ezen a héten továbbra is a terhesség a téma, a mostani bejegyzésben trimeszterekre bontottam a különböző termékek használatát. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen termékeket érdemes fogyasztani a különböző trimeszterek idején, akkor mindenképpen olvassátok el ezt a bejegyzést. (Ismét leszögezném, hogy nem vagyok orvos, én csak saját tapasztalatokat szeretnék megosztani veletek!)

I TRIMESZTER

ALOE BLOSSOM HERBAL TEA: 
A gyömbérnek és 11 féle gyógynövénynek (fahéj, kardamon, kamilla stb.) köszönhetően hányinger csökkentő hatása van. Hidegen fogyasztva a legjobb hányinger ellen. 
ALOE ACTIVATOR: 
Az aloe activator 99,67 %-os szűrt, aloe vera esszenciát tartalmaz, és hányinger ellen ez is nagyon jó. Nekem bevált. 

FIELDS OF GREENS: 
Ez egy zöldségkapszula. Háromféle növényt tartalmaz: zöld árpa, búza és lucerna.
Hozzájárul ahhoz, hogy az emésztés jól működjön, nagyon jó lúgosító hatású. Ha  a magas sav miatt van hányingere az embernek, akkor szintén jó hányinger ellen. A hemoglobin szintet emeli, a későbbiekben is jó hatással tud lenni.B12 PLUS: 
Ha valaki a folsav miatt akar vitamint szedni, akkor ezt a terméket ajánlom neki! A B12 vitamin mellett folsavat is tartalmaz. 
II TRIMESZTER

Hogy a baba csontjai fejlődjenek, egyre több kalciumra és ásványi anyagra van szüksége, éppen ezért
mindenkire más hatással van a terhesség. Ebben a szakaszban már előfordulhat vashiány. Ilyenkor kezd el hullani a nők haja, rosszabb lesz a bőrük, és romlanak a fogaik...
NATURE-MIN:
A tenger mélyéről nyert ásványi anyag komplexum. Teljesen természetes formában van, így tudjuk pótolni az ásványi anyag hiányt, akár jódról vagy vasról van szó, mert nagyon összetett. Egyszerre jó a babának és egyszerre jó az anyának is. 
CALCIUM:
Nem csak kalciumot, hanem magnéziumot és D- vitamint is tartalmaz, aminek köszönhetően csökkenek az izomgörcsök pl vádliban vagy akár a pocakban is.

ALOE BLOSSOM HERBAL TEA:
Ha valaki vizesedik, ez nagyon jó vízhajtó, hiszen vízhajtó hatása is van!


FIELDS OF GREENS:
Ez egy zöldségtabletta. Korábban már írtam róla, ide most azért tettem be, mert a hemoglobin szint emelésére és a vas pótlására nagyon jó készítmény.
III TRIMESZTER

ALOE BLOSSOM HERBAL TEA:
Ebben a trimeszterben is nagyon jó vizesedés ellen.


Mivel egyre idősebben vállalnak kisbabát az anyukák, kitolódik a teherbeeséseknek és születéseknek az időtartama, ami azt jelenti, hogy egyre idősebbek az anyukák, a koraszülések száma pedig egyre nagyobb. 

GINKO PLUS:
A méhlepény elöregedését tudja meggátolni, a hajszálerekben meg tudja indítani vagy fent tudja tartani a helyes vérkeringést, éppen ezért nagyon jó étrendkiegészítő lehet. Magyarországon az OGYÉI által engedélyezett készítmény. Naponta 2*2 szem fogyasztását javaslom belőle.


POMESTEEN POWER:
Nagyon magas antioxidáns tartalommal bír, tele van bogyós gyümölcsökkel (mangosztán, szőlőmag kivonat, körte) - magas az antioxidáns értékük.
A zöldségkapszulával együtt, ezzel is tudjuk növelni a hemoglobin és a vas szintet növelni.


FIELDS OF GREEN:
A harmadik trimeszterben azoknál is előfordul a magas sav, akiknél korábban nem, mert ha hajas a baba vagy egy pár nappal túlhordjuk, és emiatt magas a savunk, akkor ez a lúgosító hatású zöldség kapszula nagyon jó hatással tud lenni. A legeredményesebb hatás érdekében a Pomesteen Powerrel együtt fogyasszátok, mert úgy a leghatásosabb!

NATURE MIN:
Az ásványi anyag pótlás fontos akár már a szoptatás alatt is!


Bővebb információért, vagy termék beszerzés miatt az alábbi oldalon kereshettek:
vagy a bejegyzés alatt kommentbe!

A következő héten is tartsatok velünk, mert akkor pedig arról fogok írni, hogy milyen termékeket érdemes használni, ha már megszületett a kisbabánk!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.