ALOE TERMÉKEK A VÁRANDÓSSÁG ALATT | 9 HÓNAPIG VÉGIG

Forrás: Pinterest
Elérkeztünk az aloe kisokos következő részéhez, amiben most azzal foglalkozunk, hogy a terhesség 9 hónapja alatt milyen aloe termékek használata javasolt végig. Hozzátenném, hogy ezek a saját tapasztalataim, nem vagyok orvos, én csak a saját tapasztalataimat szeretném megosztani Veletek!

Kezdjük is a legelején. Aki régebb óta követ, az már biztos olvasta, hogy nagyon szuper terhességem volt. Elkerült a rosszullét, az elején szinte észre se vettem, hogy terhes vagyok. De ahogy teltek a hónapok, sajnos néha engem is megtaláltak a terhesség bizonyos tünetei. Gondolok itt a láb vizesedésére, magasabb vérnyomásra és hasonlókra.
A következő bejegyzésben szeretném veletek megosztani azokat a termékeket, amiket a terhességem 9 hónapján keresztül használtam, és sokat segítettek a felmerülő kellemetlen tünetek enyhítésében.

DAILY:  A legtöbb terhes vitamin nem természetes, így ki tudja, hogy hogyan szívódik fel, meg hasonlók. A Daily vitamin természetes forrásból van, természetes kelátos kötésben, ezáltal nagyon jó e tudnak épülni  szervezetbe és felveszik azt, amire a szervezetnek szüksége van, amire pedig nincs szükség, kiürül a szervezetünkből. 55 ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, túladagolni nem lehet!
ALOE BERRY NECTAR: Tartalmazza mindazt, amit a jól ismert Aloe Vera Gél, és ezeken kívül még tőzegáfonyát és almát, ami az övön aluli részeket tudja jól kezelni. (Fertőzés vagy felfázás esetén is kitűnő!)
Tartalma miatt nagyon jó a húgyúti fertőzések megelőzésére is! FONTOS, hogy az övön aluli területek rendben legyenek,  a babavállalás előtt és a babavárás közben is!

ARTIC SEA: Ez egy szuper halolaj kapszula készítmény. Omega 3 és omega 9 telítetlen zsírsavakat tartalmazza tintahal olaj és kalamári olaj formájában, magas minőségben. Mire is jó? Hogy a hajszálerekben jó legyen a keringés, a baba idegrendszere jól fejlődjön, gyulladáscsökkentő hatása is van, és védi az érfal rugalmasságát, gátolja a visszér problémák kialakulását. Bővebb információért, vagy termék beszerzés miatt az alábbi oldalon kereshettek:
vagy a bejegyzés alatt kommentbe!

A következő héten is tartsatok velünk, mert arról fogok írni, hogy milyen termékeket érdemes fogyasztani az első, második illetve a harmadik trimeszterben!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.