MILYEN LETT LAURA SZOBÁJA?

Laura a múlt hónapban másfél éves lett. Nagyon sokat nőtt az utóbbi időben, ezáltal a viselkedése is nagyon megváltozott. Azt vettem észre, hogy már sokkal okosabban és tudatosabban csinálja a kis dolgait, és nagyon szeret segíteni, hiába a sok játék, ő mindig azt csinálja amit a felnőttek, amiket tőlünk lát. Így jött tegnap az ötlet, amikor a szokásos hétfői nagytakarításba belekezdtem, hogy egy kicsit átalakítom a szobáját, mert a nappalink már az utóbbi időben kezdett úgy kinézni, mintha egy óvodába lépett volna be az ember. Mindenhol csak a Laura játékai voltak és kezdett már zavarni a dolog. Szóval....

Első körben a pelenkázó asztalt vittem ki a szobájából. (Egyébként eladó, ha valakinek kellene, nyugodtan írjon rám priviben, még meg van!) Mivel mostanában már egyre kevésebbet használjuk, szinte csak a reggeli peluscserénél és max a reggeli átöltözésnél, mert napközben ott cserélünk pelust, ahol éppen elkapom, így teljesen feleslegessé vált. Amiket meg tároltam rajta (pelus, popsitörlő, babakrémek, hajcsatok meg hasonló dolgok), azokat kisebb kosarakba pakoltam és feltettem a szekrénye tetejére. A kiságy egyenlőre még maradt, mert szeret benne aludni és bőven elfér benne, nem kicsi még neki. Mivel abban a sarokban, ahol a szekrénye volt, most felszabadult a hely, így oda alakítottam ki Laurának a játszósarkát. A habtapi szivacsokból tettem oda pár darabot, mert hiába van nyár, hideg az a parketta ahhoz, hogy hosszabb ideig ott üljön és játsszon rajta . Behoztam azokat a játékokat, amiket eddig a nappaliban tároltunk, és tááddddááámmmm, egy sarok tele is lett velük. Mondtam én hogy jó sok játéka van! :)

A szekrény a kiságy mellé került, ami először nem tetszett, mert elég zártnak éreztem így ott a teret, de már kezdem megszokni és úgy vettem észre, hogy neki is tetszik, mert a kiságyból nézve kicsit bunker hatása van. Szerintem így nagyobb teret kapott a szoba is, és Laura is jobban elfér benne, nagyobb helye lett játszani. Sajnos az indián sátor még mindig nem fér el a szobájában, mert az a hatalmas gardrób szekrény, ami csak ebben a szobában fért el, rengeteg helyet elvesz a szobából, így sajnos meg van kötve a kezem ami a rendezkedést illeti.

Végeredményben szerintem sokkal tágasabb szobát kaptunk, mindennek megtaláltam a helyét, és végre van egy játszósarok, ami a Lauráé, és a saját szobájában van.

ILYEN VOLT:


ÉS ILYEN LETT:

NEKTEK MELYIK TETSZIK JOBBAN?
A MOSTANI VAGY A RÉGI?

TI SZERETTEK RENDEZKEDNI, SZOBÁKAT ÁTPAKOLNI?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.