5 INSTA MAMI, AKIKET ÉRDEMES KÖVETNI

Mivel mostanában egyre több időt töltök az Instagramon, így arra gondoltam, hogy a mai bejegyzésben bemutatok nektek 5 olyan Insta mamit, akiket szerintem érdemes követni egy kis inspirációért vagy csak azért, mert öröm nézegetni a képeiket. Ha kíváncsiak vagytok, hogy kik ők, akkor mindenképpen olvassátok el a mai bejegyzést is!

Viki képei azok, amelyeket mindig csodálva nézek, hiszen mindig nagyon hangulatosak és inspirálóak. A blogja után az Instagram profilját kezdtem el követni, amelyről mindig szuper ötleteket gyűjtök az öltözködésemhez. Nagyon szeretem a képeit, mert mindig szép és igényes képeket posztol, de a youtube videóit, a blogbejegyzéseit, és az outfit összeállításait is nagyon kedvelem. Az insta sztorijaiba is minden nap belenézek, a Lulis minivideók a legcukibbak benne.

Krisztát már régebb óta követem. Imádom a képeit, nagyon hangulatosak és inspirálóak. Kriszta 5 boldog gyermek édesanyja. Nagyon szeretem a családi fotóikat nézegetni, nagyon szívmelengető.


Fanni egy nagyon cuki ikerpár, Dorka és Sára anyukája. A blogját, a Youtube csatornáját és Instagram oldalát is nagyon kedvelem. Szeretem az őszinteségét, legyen szó anyaságról, nőiességről vagy bármiről. Mindig nagyon szép és igényes képeket posztol, hangulatos témákban. Szeretem az insta sztorijait nézegetni, a lányokkal kapcsolatos bejegyzéseit olvasgatni, valamit a legújabb játék illetve könyv szerzeményeit is mindig szívesen megnézem.


Martina sokatok számára már biztos, hogy nem lesz ismeretlen, hiszen hatalmas követőtábora van az Instagramon is. Az egyedülálló vlogger anyukát napról napra többen követik, nézik a videóit, követik az instáját, és nagyon sokan szeretik. Az ő történetei, véleménye nem csupán más anyákat érdekelnek, követői között akadnak férfiak és tinédzserek is szép számmal. Szerintem nagyon sok anyukának lett a példaképe. Nagyon szeretem a videóit és Zalánnal, a kisfiával posztolt képeit.


Noémit azután kezdtem el követni, miután megszületett az első kislánya Lora. Egy szuper édesanyának tartom, és már az első pillanatban megfogott a kedves, közvetlen és pozitív kisugárzása. Szeretem a képeit nézegetni, mert mindig szép és igényes képeket posztol, hangulatos témában. A kislányait imádom, annyira gyönyörűségesek. 

NEKTEK KI A KEDVENC INSTA MAMITOK!?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.