7 EMBERTÍPUS, AKIKET A SZÜLÉS UTÁNI IDŐSZAKBAN EGY CSEPPET SEM FOGSZ KEDVELNI

Forrás: Pinterest

Szülés után minden anyuka más. Van aki szereti ha még haza sem ért a babával, de már egyből körülugrálják és segítenek neki, de van olyan is, aki szeretné, ha nem a látogatóktól hemzsegne a lakás, miután kijöttek a kórházból. A következő bejegyzésben hét olyan embertípust fogok felsorolni, akiket inkább jobb elkerülni, ha egy kis nyugalmat szeretnénk magunknak a szülés utáni időszakban!

1. AZ A LÁTOGATÓ, AKI VENDÉGSÉGBEN ÉRZI MAGÁT
Még pár napja érkeztetek haza a kórházból, de ő csak nem bírja kivárni azt a pár hetet, amikor majd elviszitek neki megmutatni a kisbabát, így hamarabb eljön és meglátogat titeket. A baba mellett még magadat is alig bírod ellátni, de elvárja, hogy maximálisan kiszolgáld őt is.

2. AKI VÉGIG AZT ÁLLÍTOTTA, HOGY MAJD SEGÍT, DE VÉGÜL MÉGSEM TESZI
A terhességed alatt végig azt mondta, hogy csak szólj neki nyugodtan, mert bármikor segít, ha szükséged lesz rá. Ehhez képest eljön, és semmit sem csinál, csak az alvó baba mellett ül és gyönyörködik benne, te meg meg sem állsz egy percre sem. Természetesen ha sírni kezd a baba, rögtön a kezedbe nyomja.

3. A BETEGEN ÉRKEZŐ VENDÉG
Mikor kinyitod az ajtót, látod, hogy tüsszög, taknya nyála egybefolyik....természetesen ő egyből védekezésbe kezd, hogy allergiás és pont útközben jött elő az allergiája, vagy még a múlthéten fázott meg, de már nem fertőző. Persze miután szájat húzogatva beengeded, nem az az első, hogy elmegy kezet mosni, hanem rohan a babához, és össze vissza fogdossa. 

4. A POSTÁS ÉS MINDEN EGYÉB HANGOK AZ UTCÁBAN...
Persze biztos, hogy akkor csenget be a postás vagy akkor áll meg a ház előtt zenélni a jégkrémes autó, amikor elaszik a gyerek...Te meg a plafonon vagy ilyenkor, mert olyan nehezen aludt el.

5. A HANGOS FÉRJ
Korábban észre se vetted, hogy a férjed éjszakánként milyen hangosan horkol melletted. Még arra se ébredtél fel, ha későn jött haza, vagy kiment a mosdóba. Most viszont minden neszre ugrassz, vagy a babától nem tudsz aludni, vagy a párod hangos horkolása ébreszt fel, mivel a kisbaba minden lélegzetét is követed álmodban. 

6. AKI SZERINT MINDENT ROSSZUL CSINÁLSZ
Ez a típusú ember, mindent csak kedvesen jegyez meg neked, hogy annak idején ő hogyan csinálta, de közben látszik a fején, hogy cseppet sem teszik neki, ha nem fogadod meg a tanácsait és nem az ő szuper tanításait követed.

7. AKI ELKÉSIK
Egy kisbabának meg van a szigorú napirendje, főleg az első időszakokban, de ezzel együtt az anyukának is, hiszen akkor tud az anyuka is pihenni egy kicsit, vagy egyéb dolgokkal foglalkozni, miután a baba elaludt. Tehát ha valaki azt ígéri, hogy délelőtt 10re jön, akkor ne állítson be fél 1kor, hogy bocsi, még közbejött egy két dolog, mert biztos, hogy nem lesz ilyenkor mosolygós kedvében egyik anyukatársam sem!

TI MILYEN EMBERTÍPUSOKAT NEM KEDVELTETEK MÉG A SZÜLÉS UTÁN?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.