BABA-MAMA KEDVENCEK | JÚLIUS-AUGUSZTUS

BABA KEDVENCEK

IKEA ÍRÓASZTAL SZÉKKEL
Mivel egy ideje már elkezdődött Lauránál a ceruza illetve a papírok iránti érdeklődés, így a júliusban tett Ikea látogatásunkkor beterveztem neki egy asztal illetve egy hozzá való szék vásárlását, amihez majd oda tud ülni olvasni, rajzolni vagy gyurmázni. Először sima kis asztalt akartunk neki venni két darab székkel, de amikor megláttuk ezt a kis baba íróasztalt, inkább emellett döntöttünk, mert ez kicsit komolyabbnak tűnt a többihez képest. Felhajtható a teteje, ezáltal sok mindent bele lehet pakolni (gyurma, rajzlapok, filctollak, ceruzák). A kis széket külön választottuk hozzá, szerintem nagyon cukik együtt.
IKEA BABA FELLÉPŐ
Szükségét éreztem már, hogy egy ilyet is beszerezzünk, ugyanis Laura egyre ügyesebb, egyre önállóbb, és azt szerettem volna, ha ennek a segítségével még önállóbb tudna lenni. Már ügyesen fellép rá, így könnyen kezet vagy fogat tudunk mosni, és ennek a segítségével könnyeben le tud az asztalához is ülni. Sokszor egyébként kis széknek is használja, szóval tényleg jó vétel volt. 
Bővebben az Ikea oldalán, ITT olvashattok róla!
IRKAFIRKA
Imádom a hazai alkotók munkáit, de ez most a legjobb dolog, amit eddig Laurának vettem. Kis helyen is elfér, abszolút női táska barát termék, és sok időre leköti a gyerek figyelmét, bárhol is legyünk. Juditoo-tól rendeltük, ezen a néven találjátok meg Őt a Facebook-on! Judit nagyon kedves és segítőkész anyuka, ha rendelni szeretnétek tőle, Facebook-on vegyétek fel vele a kapcsolatot, és már tudtok is vele egyeztetni, hogy milyen irkát szeretnétek! Szerintem az ára is nagyon szuper, 3900 Ft.
PENNY-S PLÜSSÖK
Ezeket a cukiságokat a szüleim gyűjtötték ki Laurának azzal, hogy a nyáron sokat vásároltak a Penny market üzleteibenamiért cserébe pontokat kaptak, amit ilyen plüssökre lehetett beváltani. Egyébként az idei plüss, a korábbiakkal ellentétben kellemes csalódás volt, mert élőben egész nagyok, nem kicsik, valamint nagyon puhák és aranyosak és a promóció végéig egész nagy választék volt belőlük.
KOLIBRI KIADÓS KÖNYVEK
Júliusban az a szerencse ért, hogy együttműködhettem a Kolibri kiadóval, és kaptam is tőlük egy pár darab könyvet, hogy miután elolvastam, írjak róluk a blogomon. Választottam magamnak és Laurának is egy pár darabot, a Laura könyveiből készült videót ITT nézhetitek meg, ha eddig még nem láttátok! Nagyon örülök ennek az együttműködésnek a kiadóval, mert Laurával mindketten imádjuk a könyveket, arról már nem is beszélve, hogy így legalább veletek is meg tudom osztani a véleményemet egy-egy könyvről.


MAMA KEDVENCEK

FOREVER ONE TOUCH DOBOZ
Egy ilyen dobozt már régóta szerettem volna itthonra, mert ez egy "családi házipatika", és szinte minden benne van, amire egy családnak szüksége lehet a mindennapokban. Ahogy a képen is láthatjátok, sok terméket tartalmaz, és ezekből nagyon sok nem csak egy hónapig elég! Mivel mi már elég régóta használjuk ezeket a termékeket, tényleg csak ajánlani tudom Mindenkinek! Hamarosan a doboz tartalmáról is részletesebben írok majd Nektek!
MONTESSORI KÖNYV
Ezt a könyvet szintén a Kolibri kiadótól kaptam. Nagyon érdekes egyébként, hogy korábban nem sokat hallottunk erről a Montessori-módszerről, de tudat alatt mégis hasonlóan neveljük a kislányunkat. A könyvről részletesebben ITT olvashattok!
PORSZÍVÓ
Erről korábban már írtam egy bejegyzést, amiről bővebben ITT olvashattok. Röviden annyi, hogy pár hete elromlott a porszívóm, és újat vettünk helyette, ami tényleg annyira szuper, hogy azóta is csak dicsérem mindenkinek! 

NEKTEK VOLTAK NYÁRON KEDVENC DOLGAITOK?
HA IGEN, MIK VOLTAK AZOK?


Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.