BUDAPESTI BÖNGÉSZŐ | KÖNYVAJÁNLÓ

Már gyerekkoromban is nagyon szerettem a böngésző típusú könyveket, éppen ezért választok most Laurának ilyen típusú könyveket is, mert szerintem nagyon szuper, sosem lehet megunni, és egész sokáig tudja használni őket (akár kisiskolás koráig is). Korábbi bejegyzéseimben már említettem, hogy együttműködöm a Kolibri Kiadóval, így néha választhatok egy-két könyvet, amiről szívesen írnék nektek. Így esett most erre a könyvre a választásom.

A könyv két éves kortól ajánlott, szóval nálunk már éppen aktuális. Nagyon szép, de nem egy vastag könyv, viszont olyan szép színes grafikák vannak benne, hogy nem lehet egyhamar megunni és letenni a kezünkből. Szöveges rész ugyan nincs benne, de ezt a képek szerintem kárpótolják.

A történet alapja Budapest, csak ugye a gyerekek szemével. Tizenkét helyszínt mutat be, a Repülőtértől egészen a Városligetig. Az egész könyv két kismajomról szól, akik megszöktek az állatkerti gondozók elől, és az ő útvonalaikat követhetjük végig Budapest legkülönbözőbb pontjain, a gyerekeknek pedig meg kell találni őket, hogy az állatkerti gondozók visszavihessék a kismajmokat az Állatkertbe. Az oldalakon elbújtak még egy páran, akiket szintén meg kell találni a gyerkőcöknek, és ezzel még játékosabbá válik az egész. Szóval szerintem nagyon szuper kis könyv, a videóra kattintva bele is tudtok nézni!

A könyv ajánlott fogyasztói ára: 2.990 Ft.
Ha tetszett a könyv, innen tudjátok megrendelni:


Köszönet a Kolibri Kiadónak, amiért szponzorálta ezt a bejegyzést!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.