ESERNYŐ BABAKOCSIRA VÁLTOTTUNK...

Egy pár hete új babakocsit vettünk, mert a régi babakocsiba Laura már alig fért el és nem is volt már kényelmes neki. Mivel mostanában keveset használtuk, így a csomagtartóban is csak a helyet foglalta már.  Mielőtt új babakocsit vettünk volna, alaposan körbenéztünk, és mindenképpen olyat akartunk venni, ami kényelmes, könnyen összezárható, nem kerül egy vagyonba és az autóban se foglal sok helyet. Aki régebb óta követ, az tudja, hogy eddig egy QUINNY MOOD babakocsink volt és azt használtuk Laura születése óta. Nagyon szerettük, bár volt pár dolog ami kevésbé volt szimpatikus benne, de erről talán majd egy későbbi posztban beszámolok. 

Most egy esernyő babakocsit választottunk, annyi volt a kritériumom, hogy dönthető legyen a háttámlája, és legalább egy kisebb kosár legyen alatta. Sose szerettem egyébként ezeket a babakocsikat, bárki tolta előttem, nem volt szimpatikus a látványuk. Hogy miért, azt nem tudom megmondani, de valamiért ezt érzem most magammal/magunkkal kapcsolatban is. Most nem a szépségre mentünk, hanem a praktikusságra, így esett a választásunk erre a modellre. Egyébként a színe nagyon tetszik, ez a szürke-türkiz kicsit feldobja a feketét. Bővebb információt ITT olvashattok róla!

Amióta meg van, Laura szinte minden nap csak ebben alszik délután a teraszon, nagyon szereti. Azt nem tudom, hogy mennyire lehet kényelmes neki, de simán alszik benne két- két és fél órát minden délután. Tetszik, hogy nagy a kupolája, így nem süt a szemébe a nap, és alváskor is rá tudom húzni, bár nagy melegben nem ajánlom, mert nincs akkor levegő odabent. A kosarába sok minden elfér, bár ha lefektetjük a háttámlát, akkor semmit sem tudunk kivenni belőle. Ami nem tetszik, hogy a fogója nem állítható, így egy magasabb ember begörnyedve tolja a babakocsit, valamint annyira közel vannak a hátsó kerekei, hogy menet közben állandóan belerúg az ember. Ez a két dolog nem szimpatikus, egyébként minden szuper! Egyszerűen összecsukható, kis helyen elfér, aminek nagyon örülök, mert ez volt a fő cél, valamint a hátsó kerekei lefékezhetőek, az első kerekei pedig forgathatóak. Szóval bátran ajánlom Mindenkinek, aki mostanában esernyő babakocsi vásárlás előtt áll!

TI MILYEN BABAKOCSIRA CSERÉLTÉTEK LE A LEGELSŐT, ÉS MIKOR?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.