LAKÁSDEKORÁCIÓS TIPPEK ŐSZRE A PINTEREST-RŐL

Tavaly már készítettem egy hasonló bejegyzést a blogra, de mivel ismét rengeteg szép dologgal találkoztam a PINTEREST-en, ezért arra gondoltam, hogy az idén is összeállítok egy inspiráló bejegyzést nektek. Mivel az ősz az egyik kedvenc évszakom (egyébként, ha jobban belegondolok, mindegyik évszakot szeretem, hiszen mindegyiknek meg van a maga szépsége), ezért izgatottan vágtam bele az őszi dekorációs tippek böngészésébe. Íme pár tipp, hogy hogyan dobd fel a lakásod az ősszel!

TOBOZOK
Idén nagyon tetszenek ezek a szuper, tobozos megoldások, úgyhogy biztos, hogy a napokban elindulunk az erdőbe tobozokat és egyéb terméseket szedni, hiszen rengeteg elképzelésem van az idei évben is. Nagyon tetszik a felfűzött toboz, mert szerintem egy fehér fal előtt nagyon jól mutat, de egy üvegben egy izzósorral is csodálatos.
(Nekem még mindig nagyon bejön ez az egyszerű üvegváza, benne tobozokkal és pici izzósorral. Szerintem nem csak őszre, de télre is nagyon kis hangulatos dekoráció lehet az otthonunkban.)

MAKKOK
A kis makkokból is nagyon sok szuper dolgot ki lehet hozni, íme néhány ötlet, hogy hogyan varázsolhatjuk el vele még jobban az otthonunkat.
ŐSZI FALEVELEK
A gyönyörű színekben pompázó, lehullott falevelek nélkül mit sem érne az ősz, így minden évben gyűjtünk. Ez idén sem lesz másképp, most ezeket az ötleteket találtam, és még az is lehet, hogy valamelyik megvalósul belőle... :)
KICSI GESZTENYE
Imádom a gesztenyét, mert olyan szépséges és nagyon jól mutat a lakásban ősszel. Nagyon szeretem festegetni őket, tavaly már próbálkoztam vele, de szerintem idén sem hagyom ki, mert a végeredmény önmagáért beszél.
DÍSZTÖK
Igaz még nincs Halloween, de ezek a dísztökök szerintem bárhol nagyon jól mutatnak, pláne ha még át is festjük őket. A napokban majd mindenképpen veszek egy pár formás darabot, hiszen szeretném a lakást még jobban feldobni velük.
Képek forrása: PINTEREST

Az előző évi bejegyzést ITT tekintheted meg!

TE KI SZOKTAD DEKORÁLNI A LAKÁST ŐSSZEL?
HA IGEN, MI A KEDVENC?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.