MERÜLJ EL TE IS A DISNEY MESÉK VILÁGÁBAN | KÖNYVAJÁNLÓ


Gyerekkoromban nagyon szerettem a Disney meséket, nagyon sok Disney könyvem volt annak idején. Mivel édesanyám könyvtáros, így ő is hozott haza nekünk nem is keveset, de azokat miután elolvastuk ,sajnos mindig vissza kellett vinni. Azóta már eltelt közel huszonöt év, de nekem a Disney mesék még mindig a szívem csücskei maradtak, éppen ezért örültem meg, amikor megláttam ennek a szuper kötetnek a hirdetését a Facebookon. A könyvek gyönyörűek, szép kemény kötésűek (16,5*20*5 cm-es méretben), aranyozott könyvgerinccel. A könyvek kinézete abszolút elegáns, valamint a legkedveltebb Disney mesék is benne vannak a palettában. Nagyon ötletes kis ajándékokat kaptunk a kezdő csomaghoz, de aki előfizet, még szuperebb ajándékokra is pályázhat!

A könyveket én együttműködés keretein belül kaptam meg a Kiadótól, és ezúton is szeretném Nekik még egyszer megköszönni, mert nagyon jó érzés újra átlapozni és feleleveníteni gyerekkorom élményeit. Laura igaz még nincs két éves, de már őt is nagyon elvarázsolta mind a három könyv, nagyon tetszenek neki. Szerintem remek esti mese lehet mindenkinek, tehát tényleg érdemes megvásárolni a köteteket!


BŐVEBB INFORMÁCIÓ A VÁSÁRLÁSRÓL

Az első szám szeptember 15.-én szombaton jelent meg az újságárusoknál, a következő szám szeptember 29-én, utána mindig hetente, szombatonként jelenik majd meg a legújabb kötet. Az első kötet 99 Ft-ba, a második 499 Ft-ba kerül bevezető áron, a harmadik kötettől minden szám 999 Ft. A sorozatnak összesen 100 része lesz majd.

Azok, akik előfizetnek, az első egy vagy két csomagjukban két vagy három lapszámot kapnak, ezután minden alkalommal négy kötet küldenek nekik egyszerre, valamint az előfizetői ajándékokat (a 2. csomagban egy Bambis puzzle, a 3. küldeményben egy fa készségfejlesztő játék, a 4. csomagban egy Dumbo DVD). Bővebb információért keressétek fel a weboldalukat: https://mesekazaranygyujtemenybol.hachette.hu/elofizetes vagy a Facebook oldalukat: https://www.facebook.com/disneymesekazaranygyujtemenybol.

Köszönet a HACHETTE Kiadónak, amiért szponzorálta ezt a bejegyzést!


TI SZERETITEK A DISNEY MESÉKET?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.