A PINTEREST ÉS ÉN

Ez lehet, hogy viccesen fog hangzani, de vagy két és fél évvel ezelőtt még azt se tudtam, hogy a Pinterest létezik, ma meg már az egyik kedvenc inspirációs oldalammá vált, és ez tényleg így van! Amikor még várandós voltam, sokféle blogot olvastam és akkor találkoztam először a Pinterest névvel, de akkor tovább is lapoztam, nem foglalkoztam vele, viszont egyik nap belefutottam az alkalmazásába a Play áruházban, amit kíváncsiságból letöltöttem és beregisztráltam, de az adatlapom kitöltése után hanyagoltam is a témát.
Miután elindítottam a blogom (ez Laura születése előtt pár hónappal volt), akkor döntöttem úgy, hogy jobban szemügyre veszem az alkalmazást, hiszen a blogon minél több social media felületet megad az ember, annál több helyen tudják az olvasói követni. Elővettem a telefonom és felkerestem az alkalmazást. A korábbi regisztrációm ugye már adott volt, azzal már nem kellett foglalkoznom, így gyorsan meg is tudtam adni a pinterest linket a blogomon. De még ekkor sem érdekelt maga az oldalt, csak örültem, hogy a blog már Pinterest-en is követhető. Aztán ahogy teltek a hónapok, és egyre több bejegyzésem lett, ami már több inspiráló ötletet és képet is igényelt, így arra gondoltam, hogy szétnézek akkor ezen az oldalon, ha mindenki ennyire dicséri és ilyen sokan inspirálódnak onnan. Meg ugyebár, mit is követhetnének az olvasók rajta, ha ott egyáltalán nem osztok meg semmilyen tartalmat!?!? Na azt hiszem ekkor lettem a Pinterest legnagyobb szerelmese, hiszen vagy másfél órán keresztül csak nézelődtem, különböző témákban...és végül annyira belemerültem, hogy alig bírtam letenni a telefont a kezemből. Ugye nektek is ismerős ez az érzés!? 

Ma már lakásdekorációs tippektől kezdve, az éppen aktuális körömdivatig, mindent innen keresek, mert tényleg nagyon szuper, inspiráló dolgokat tud innen ellesni az ember, arról már nem is beszélve, hogy a saját oldalam tartalmát is megoszthatom rajta, ezáltal ott is elérhető a blogom, ami szintén szuper dolog, hiszen még több nézettséget hoz! 

Tehát, aki még nem használja és tanácstalan, hogy mire való, mindenképpen töltse le, regisztráljon be és nézelődjön, mert tényleg nagyon sok ötletet meríthet onnan az ember minden téren!

Kedvenc témáim a Pinteresten:
- divat, napi outfitek
- lakberendezés
- géllak minták körömre
- ünnepi dekorációs tippek
- tavaszi-őszi-nyári lakásdekorációs tippek
- minden ami karácsony
- babaszoba dekoráció
- montessori módszer
- a blogra különböző témákhoz illő fotók letöltése
- faragási minták a halloween töklámpáshoz

Rengeteg dolgot itt nézek meg, de most hirtelen csak ennyi jutott az eszembe. Az oldalt mindenkinek ajánlom, de főleg azoknak, akik szeretnek más oldalakról inspirálódni, ötleteket szerezni!


TI IS HASZNÁLJÁTOK A PINTEREST?
HA IGEN, NEKTEK MI A KEDVENC TÉMÁTOK RAJTA?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.