HOGYAN KÉSZÍTSD EL A SAJÁT ÉLET FÁDAT?

Egy ideje már elárasztják a közösségi médiát a szoptatós fotók, ahol az anyák a szoptatós képeiket nem csak átszerkesztik és feltöltik a világhálóra, hanem segítenek is egymásnak megszerkeszteni őket. Magyarországon az anyucik életfás képnek hívják ezeket a fotókat, ahol a fa gyökereit és lombját összekötő törzs fejezi ki a soha el nem múló köteléket az anya és a babája között. A fotók szűrők és effektek után kerülnek a világhálóra, így diszkrét, de nagyon szép képek formájában tudják megmutatni, hogy számukra milyen fontos is a szoptatás.


HOGY KÉSZÍTSD EL A SAJÁT ÉLETFÁS KÉPED?
  1. Töltsd le a  PICSART alkalmazást! (Ingyenes, könnyen letölthető a play áruházakból és nem bonyolult a kezelése sem!)
  2. A google-be írd be, hogy "tree of roots" vagy "transparent tree" és töltsd le a telefonodra a számodra legkedvesebb fa képét!
  3. Az alkalmazásban (Picsart), először megnyitod a szopis képet, amit használni szeretnél, majd alul válaszd ki az "add photo" lehetőséget, és add hozzá a fa képét, amit korábban letöltöttél!
  4. Nyomd meg a "blend" gombot, majd felette válaszd ki a "multiply" lehetőséget, így eltűnik a fa kép háttere!
  5. Az így kapott fa képét állítsd be a megfelelő helyre, és nyomd meg a jobb felső sarokban a pipát!
  6. Ezután alul nyomd meg az "effect", majd azon belül a "magic" gombot, és válaszd ki azt az effektet, amit használni szeretnél!
  7. Ha kész vagy nyomj rá a pipára a jobb felső sarokban és már oszthatod is fotódat!
NEKTEK VAN MÁR ILYEN KÉPETEK?

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.