ALOE TERMÉKEK AZ IMMUNRENDSZERÜNK VÉDELMÉBEN, SZOPTATÁS ALATT IS!

Ezen a héten azokkal a termékekkel foglalkozunk, amelyeket az immunrendszerünk védelmében érdemes fogyasztani, és nem csak a szoptatás ideje alatt, de bármikor fogyaszthatóak! Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen termékeket érdemes fogyasztani ilyenkor, mindenképpen olvassátok végig a bejegyzést! (Ismét leszögezném, hogy nem vagyok orvos, én csak saját tapasztalataimat szeretnék megosztani veletek!)ABSORBENT C: 
Ez egy szuper, természetes c-vitamin. Az a különlegessége, hogy a citromból, a papajából és a narancsból kinyert c-vitamin van benne, ez zabkorpába van ágyazva, ami azt jelenti, hogy elhúzódott a felszívódása, tehát sokkal hatékonyabb. Egy dobozban sok van, tehát több hétre is elegendő. Szopogatva, illetve rágcsálva is fogyasztható.


IMMUBLEND:
Ha egy kismama vagy anyuka betegesebb, akkor ezzel a termékkel meg lehet erősíteni! A Forever Immublend-et arra tervezték, hogy támogassa az immunrendszer működését megcélozva immunrendszerünk minden területét a védelem első vonalától az utolsóig.

A termék minden összetevőjét az alapján választották ki, hogy milyen szerepet játszik testünk immunrendszerének működtetésében.

Segít, hogy a szervezet biológiai védelme a leghatékonyabban működjön, hogy mindennapi teendőinket gond nélkül végezhessük.

Ez az immunrendszert támogató keverékünk vitaminokkal egyetemben tartalmaz laktoferrint, maitake és shiitake gombákat, C & D-vitamint, Fructooligoszaharidokat és az extra lökésért cinket.

A Lactoferrin egy lényeges fehérje, mely természetes módon megtalálható az emberi szervezetben. Segíti és serkenti a belekben található jótékony hatású baktériumok képződését és fenntartja a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Ezzel tudjuk az immunrendszerünket erősíteni, hogy sokkal ellenállóbbá váljon! A bélrendszerben fejti ki a hatását, és az ACTIVE PROBIOTIC termékkel együtt fogyasztva a leghatásosabb az eredménye!
ACTIVE PROBIOTIC:
Duplafalú gyöngykapszulába van ágyazva. Könnyen lenyelhető gyöngykapszula, mellyel könnyen visszaállíthatjuk bélflóránk természetes baktérium háztartását, amely táplálkozási szokásaink és kedvezőtlen életvitelünk következtében gyakran sérül. A Forever Active Probiotic különleges, újszerű eljárással zárja kapszulába az anyagot, ezzel védve meg a sérülékeny probiotikumokat. A 6 hasznos mikroba fajta kivételes kombinációját csak azután bocsátja szabadon, hogy azok elérték a vastagbél kívánt részét. A Forever Active Probiotic-ban található probiotikumokat a Lactobacillusból és a Bifidobacterium állományból nyerik. Tehát akár az a célunk, hogy elősegítsük az egészséges emésztőrendszer kialakulását, akár az, hogy támogassuk a tápanyagok felszívódását és az immunrendszer működését, mindenképpen adjunk Forever Active Probioticot napi étrend-kiegészítő programunkhoz.

GARLIC-THYME:
Fokhagymakapszula, magas vérnyomásra való. Fokhagymát és kakukkfüvet tartalmaz, nagyon jó gyulladáscsökkentő, az immunrendszerünket erősíti. Napi egy szem is elég belőle, mert az is bőven kifejti a hatását, ugyanis egy kapszulában kilenc gerezdnek megfelelő hatóanyag van, viszont az illóanyagot kivonták, így nem leszünk fokhagymaszagúak tőle, bátran mehetünk emberek közé a fogyasztása után is.


ALOE FIRST:
Nagyon jó hatással van a külső sérülésekre, mint pl égésre, sérülésekre, horzsolásokra, de belsőleg is alkalmazhatjuk pl. megfázás esetén torokba, orrba vagy fülbe fújva, de használhatjuk felületi sérüléseknél borogatásként is.
BEE PROPOLIS:
Természetes antibiotikumú, nem roncsolja a bélrendszert, nincs mellékhatása, méhészeti termék. Méhkaptár termékei közül való, 100%-ban természetes, úgyhogy a kismamák is bátran fogyaszthatják, hiszen bármilyen gyulladás van a szervezetében, azt helyre tudja állítani.Bővebb információért, vagy termék vásárlás miatt az alábbi oldalon kereshettek:
vagy a bejegyzés alatt kommentbe!

A következő héten is tartsatok velünk, mert akkor arról fogok írni, hogy milyen termékeket érdemes fogyasztani a csontrendszerünk védelmében!

Időről időre a blog Instagram és Facebook oldalán is megosztok veletek apróbb részleteket a mindennapjainkról, ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, vagy írd meg kommentbe!

Megjegyzés küldése

My Instagram

Copyright © LAURAMOMMY | Baba-Mama Blog. Minden jog fenntartva.